Sirael Odesláno 30. květen 2004 Odesláno 30. květen 2004 ady: Co se tyka toho tahani, dela mi to ted to sami, asi to bude gumama,ale dam geo a uvidim Co se tyka toho odhlucneni, zrvna na tom pracuju, Mam gumu, kterou se izoluji vysokofrekvencni parabolicke anteny, tak to budu lepit do dveri na podlahu a kdyz mi hrabne, myslim, ze strecha by to snesla taky :D:D jen ty ruce, kdyby chtely sundavat tapecirung strechy Citovat
ady Odesláno 31. květen 2004 Autor Odesláno 31. květen 2004 Napsán autorem Sirael ady: Co se tyka toho tahani, dela mi to ted to sami, asi to bude gumama,ale dam geo a uvidim Co se tyka toho odhlucneni, zrvna na tom pracuju, Mam gumu, kterou se izoluji vysokofrekvencni parabolicke anteny, tak to budu lepit do dveri na podlahu a kdyz mi hrabne, myslim, ze strecha by to snesla taky :D:D jen ty ruce, kdyby chtely sundavat tapecirung strechy ...ja som na to odhlucnenie videl samolepiaci sendvicovy material za 450,- 1x1m.....neviem co sa do toho pustit tak stale vaham..... Citovat
pechr Odesláno 1. červen 2004 Odesláno 1. červen 2004 Měl jsem celoročně zimní pneu-rakouské protektory a táhlo mi to také doleva,kdykoliv.Těď mám čerstvé protektory letní,a jezdí to rovně jako hodinky.Nedělal jsem ani geometrii.Moje roční bádaní je ukončeno.Takže se připojuji k těm,kteří to \"měli\" v pneu. 405Break1.9B Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.