noonman Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Já ty podložky taky ještě nemám. Tyhle jsem měl úůjčený od kámoše. Tak nevim jestli nemám nechat nákup podložek až po podvozku Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: noonman Já ty podložky taky ještě nemám. Tyhle jsem měl úůjčený od kámoše. Tak nevim jestli nemám nechat nákup podložek až po podvozku bylo by to lepší Citovat
noonman Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Hmmm. Tak jsem zase o trochu chytřejší. tak teď mi odepsali z jednoho shoou, že V-MAX se ddělá jen výškově stavitelný a chtěji za něj nějaký 8300,- nebo JOM 7200,- tak asi zkusím ten V-MAX snad to nebude úplný **** a nerozbiju si pak někde kokos. Vzhledem k tomu že plánuju zvýšení výkonu motoru to beztak bez pořádnech brzd stejně nepůjde.... Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: noonman Hmmm. Tak jsem zase o trochu chytřejší. tak teď mi odepsali z jednoho shoou, že V-MAX se ddělá jen výškově stavitelný a chtěji za něj nějaký 8300,- nebo JOM 7200,- tak asi zkusím ten V-MAX snad to nebude úplný **** a nerozbiju si pak někde kokos. Vzhledem k tomu že plánuju zvýšení výkonu motoru to beztak bez pořádnech brzd stejně nepůjde.... záleží co od toho podvozku očekáváš. co tam máš za motor? zvětšováním brzd už jsem prošel na předku. a je to znát. Citovat
noonman Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Jelikož najezdim hodně km a jsem zarputilej nafťák tak mám 2.0 hdi 66Kw, chystám čip na cca 90Kw, elektronicky regulační plnící ventil turba a egru a intercoler prozatím. Letos toho stejně více nestihnu. Ještě teď v dubnu celolak a hifi. Ještě že mám ještě jednu 306 taky HDI aspoň budu mít s čím jezdit, teda pokud mi ho moje drahá polovička půjčí (je to její mazel)... Citovat
s1600 Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 JOM nebrat,slysel jsem samy nehezky veci... Citovat
noonman Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Prozatím vám všem díky za rady, ale musím letět. Tak zatim a snad se někdy sejdem na nějakém srazu.... Citovat
Kvasky Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 V-maxx si docela vychvalujou na VW clubu. U Golfu je docela osvěčenej.. Snad i u 306 bude good. Na jaře ho chci taky... Citovat
306gti6 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Aj ja uz mam doma pripraveny V-MAXX 60/60:D:D Citovat
noonman Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Tak to jsem zvědav. Mohl by si mi pak hodit nějakou fotku až to bude namontovaný a poreferovat jak to fakčí... Jaká máš kola a zda to drhne či nikoliv. Má tvoje 306tka taky vzadu torxku? [upravil dne 10/2/09 noonman] Citovat
Kvasky Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: noonman Tak to jsem zvědav. Mohl by si mi pak hodit nějakou fotku až to bude namontovaný a poreferovat jak to fakčí... Jaká máš kola a zda to drhne či nikoliv. Má tvoje 306tka taky vzadu torxku? [upravil dne 10/2/09 noonman] Vsechny 306 maji torzku... Citovat
noonman Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jist. Tak aspoň to snížení tohohle pro mě naprosto debilního nesmyslu nemusím řešit jen já.......... Citovat
BiFF Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Nic tezkeho na tom neni snizit zadni napravu na torznich tycich , lidi co servisujou peugeoty urcite budou vedet jak ti ji presadit a snizit tim auto , jenom nejake najit v tvojem okoli Citovat
noonman Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Jo jo vim to už mám zajištěný. Já sem jí totiž před cca měsícem měnil:myslim byla totiž v RITI. Narazil jsem na docela šikovnýho chlapíka. Odvezl jsem mu mojí starou a on mi dal zrepasovanou fakt paráda je jako nová. Taky jsem si to odněj mohl nechat udělat rovnou, ale to jsem samozřejmě nevěděl, že mi hrábne a pořídím si 17\"tky kola:roker takže teď mě čeká procedura s torxkou znova. Jen mě tak nějak napadá když ši koupim výškově štelovatelnej V-MAXX tak štelovák je jen v předu a o kolik budou kratší zadní tlumiče oproti originálu??? Nemůžu přeci snížit snížit torxku o cca 5 cm a tlumič tam dát třeba jen o 3cm kratší ne? Citovat
Capy Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 neplatí že když snížíš o 5cm že musejí být o 5cm kratší tlumiče. je na nich kratší páka neš na kole takže to bude o mín než snížení. jinak vmaxx stavitelnej má vzadu kratší než seriové je to vidět při vyvěšení kola na zvedáku Citovat
noonman Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 je na nich kratší páka neš na kole takže to bude o mín než snížení tohle jsem nepobral:myslim Citovat
Capy Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 no prostě se tlumič hýbe mín než samotné kolo Citovat
havlik Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 No to sice neplatí ale mělo by korespondovat to že když snížíš auto tlumič by měl bejt po snížení přibližně furt ve střední hodnotě jako u serie. TUdíž ne spíš nataženej ani ne spíš furt staženej [upravil dne 11/2/09 havlik] Citovat
noonman Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Jo tak to si taky myslim. Nerad bych si někde pak rozbil hubu. Nevíte ještě někdo náhodou jak dostanu na zadní tlumiče dorazy když maji zakrytou tu pístnici????? Mám obavy, že až pak kombára naložim, že mi bude zadek drhnout. Já vim že náklaďák a 17\"tky nejdou do sebe, ale co mám dělat. Prostě se mi to líbí no:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.