Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se blizi cas vymeny desticek, proto se ptam jaky mam koupit.

na predni naprave mam kotouc s vnitrnim chlazenim a na zadni nechlazeny kotouc.

klidne bych koupil nejaky od Autokelly. ale maj tam asi 25druhu na predek a 5 druhu na zadek.

pri prehazovani pneumatik jsem zjistil ze ted tam jsou desticky se senzorem opotrebeni ale kablik on desticek je ustrizeny a z podbehu zadny nakouka. na pristrojove desce se mi pri startu rozsveci kontrolka ale pak normalne zhasne jako by byly OK.

tak se ptam jak by bylo narocne natahnout kabely :myslim

Odesláno

dojdi do autokelly rekni jim rok vyroby model,motor,verzi a on ti da neco co ti bude zarucene pasovat,max ti nabidne treba od vice znacek! jinak s tim kabelem,no ja bych se na to vyprdnul tahak nejaky kabely,spis bych se divil ze by to tam nebylo! ale coz! jinak si priprav docela velkej obnos!

Odesláno
Původně zaslal: zabit

Tak se blizi cas vymeny desticek, proto se ptam jaky mam koupit.

na predni naprave mam kotouc s vnitrnim chlazenim a na zadni nechlazeny kotouc.

klidne bych koupil nejaky od Autokelly. ale maj tam asi 25druhu na predek a 5 druhu na zadek.

pri prehazovani pneumatik jsem zjistil ze ted tam jsou desticky se senzorem opotrebeni ale kablik on desticek je ustrizeny a z podbehu zadny nakouka. na pristrojove desce se mi pri startu rozsveci kontrolka ale pak normalne zhasne jako by byly OK.

tak se ptam jak by bylo narocne natahnout kabely :myslim

Hoj,

nejaky ten tyden zpeatky jsme to tady resili...

Mrkni na sekci 306 na clanek \"Jake desky a kotouce - 306 break\"...

Bez do ATE - luxusni cena a jeste lepsi brzdny ucinek!!!

Necekal jsem, ze to bude tak skvele brzdit... Hlavne nekupuj ty nejlevnejsi Starline a podobne levne kousky... Odrazovalo me od toho 11 z 10 mechaniku :-) ...

Jak rikam, nejlepsi pomer cena/vykon ATE...

Pokud se mylim, tak me chlapi opravte...

H.

Odesláno

Ve vela diskusich se tady od toho odrazuje. Po zapojeni to muze ukazovat zle udaje, treba ty to muze pipat a blikat a kdyz budes mit brzdove desticky jeste v polovici. Myslim, ze je to uplne zbytecna vec, a hrubku brzdovich desticek si vies pozret sam, vzdy pri vymene kola ze zimneho na letne a podobne. Teda aspom ja je tak sleduju a podla toho sa prisposobim, pokial vidis ze uz maju malo, tak ich kontrolujem aj mimo intervalu vymeni kolies...

Osobne si myslim ze zapojenim si urobis iba starost na viac...

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

jj kup ATE nebo Ferroda... Já měl možnost koupě originálních tak jsem vzal ty

kdyz feroda tak ne premiery, slysel jsem na ne jen kritiku.. byt tebou vzal bych komplet ATE..

Odesláno

no k tem ATE... to jsou nejdrazssi desticky co autokelly nabizi :myslim

a jeste k tomu na predni napravu jsou 2 druhy desticek, myslim ze se to lisi brzdovym systemem, jen nevim kterej je kterej.

takze k ty elektrice ... koupit klidne s dratkem(protoze bez dratku se dela jen ten druhy system) a dratky ustrihnou??

Odesláno

brzdnej system zjistis podle VIN kodu.. klidne mi ho hod do u2u, mrknu na to.. drazsi mozna jsou ale aspon za neco stojej :)

pokud tam kabely na opotrebeni nemas tak to muzes v klidu ustrihnout, uvidis co vyleze z VIN..

Odesláno

tak jasny starline veci kupuju jen ty co nemuzou ovlinit jizdu a provoz(takze skoro zadny)

spis jsem myslel ty ferodo ty premiery, ale Béďa rika ze nebrat tak nevim, ja myslel ze ferodo je solidni znacka

Odesláno

Na sve auto bych volil minimalne ATE ale lakaji me EBC (vyssi radu) .. ovsem auto mam i ke sportovnimu vyziti a ne jen pro bezny provoz (teda prevazne) .. na Corsu jsem koupil Feroda.. auto na bezne pouzivani a zatim spokojenost..

[upravil dne 3/2/09 AKCZ]

Odesláno

Jestli mohu poradit, tak my jsme museli nakonec koupit ty s dratkem a ten nakonec ustrihnout. A to že jsme toho vyzkoušeli. Kupované v Auto Kelly. nejlepší je sundat destičku a odnést k prodejci. Na tento typ jsou totiž 3 možnosti.

Odesláno

no v autokelly je jeste moznost ze my vafakturuje prej oba druhy a ten co nepouziju vratim, prej by s tim nebyl problem.

tak to doma rozdelej,vem ji sebou a mas to nejistejsi. koukam ze ty do toho autokelly chodis casto. ze ty tam mas chlapa?:D:D

Odesláno

no kdyz to rozdelam tak to tezko vemu sebou, kdyz nemam pojizdny auto.

no kdyby jsi videl tu holku u kasy :P

jj mas recht,takova dlouhotmavovlasa ze?

tak snad mate doma pickupa ne?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...