feri 406 Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Vie niekto poradiť čo spraviť keď nejde zapnúť ohrievanie zadného skla. Na displai sa objavý na 3 sekundy symbol a zhasne. Ani relátko necvakne. Mám dojem že je asi relé fuč. Keď som sa snažil zistiť závadu, tak mi zostali ovládače okien stále pod prúdom aj keď je vypnutý klúčik. Asi odyšlo ďalšie relé. Bude treba nová riadiaca jednotka? Vďaka. Citovat
čakom Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: feri 406 Je to 406 2,0 HDI rok výroby 2001 hmm tam to bude přes bsi:nevim chtělo by to kouknout do schématu ale nemůžu se tam dostat. Citovat
feri 406 Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 Mám dojem že to je cez BSI. To bude asi velká investícia? Ku tomu mi ešte začal blbnúť posilovač brzd. Ide asi tak na polovicu. Je to vobec opravitelne? Či treba kúpiť celý a nový. Citovat
čakom Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 2001 by už měla mit bsi. nevim o tom že by někdo opravoval posilovač Citovat
feri 406 Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 Takže podla teba bude asi treba novú BSI a aj nový posilovač. Koľko to asi tak stojí? Auto som kúpil pred 4 mesiacmi a už to človeka privádza do šialenstva. Citovat
čakom Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: feri 406 Takže podla teba bude asi treba novú BSI a aj nový posilovač. Koľko to asi tak stojí? Auto som kúpil pred 4 mesiacmi a už to človeka privádza do šialenstva. to nejde takhle říct jestli je to bsi nebo ne. byl jsi na diagnostice? koukni do servicboxu tam jsou ceny a zjistíš jestli máš to bsi nebo ne. ja bych řekl že určitě. Citovat
feri 406 Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Podla odborníka zo servisu mi postupne odchádza riadiaca jednotka. Takže s tým asi nič neurobím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.