Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny. Před Vánoci jsem si nechal dovézt z Německa 306 Break. A před pár dny se mi vyskytl nemilý problém. Mám v autě origo centrál, DO v klíčku a když chci auto zamknout a na DO zmáčknu knoflík tak se auto zamkne ale hned se zase odemkne. To samé když zamáčknu dveře zevnitř. Když chci zamknout dveře normálně přes zámek klíčkem tak se mi zamknou vždy jen ty, které zamykám(u řidiče nebo u spolujezdce). Kde může být chyba?? Dík všem za rady a názory

Odesláno

Mal som 100% ten isti problem čo som mal aj ja robia to soferove dvere že? ked otvoriš dvere mas tam svorkovnice spajane odkrut ju a stiahni gumicku celkom hore.pojte to dos tažko mas odtrhnute minimalne 2 kable . jedna nevihoda je že Francuzi te kable v tej svorkovnici zalievali plastom budes to musiet virezat a prepajkovat alebo napojit napriamo. jasom tiež neveril žeto môže byt tim ale jeto tak zrob to a nemaš problem

Odesláno

mě se stalo že sem odem otevřel dveře a najednou to začalo rychle za sebou zamykat a odemykat. Pak jsem je zavřel, zamklo mě to a přestalo. Při dalším otevření to zase začlo dělat :-| Auto jsem nechal rozmrazit v garáži a přestalo to. Asi zatuhlej motorek nebo něco podobnýho ve dveřích.

Odesláno

Na 99% je chyba v kabelu ve dveřích. Měl jsem ten samý problém, takže jsem ho vyměnil a už to jde v pohodě, jen ta cena za nový kabel se mi zdála celkem dost vysoká. Tuším, že to bylo něco pod 2 tis. Kč.:myslim Ale mám jistotu, že už ho měnit nebudu

Odesláno

Tak jsem včera mrknul na tu kabeláž a opravdu byly překlesaný kabely. Tři úplně a čtvrtej držel na třech fousech. Takže děkuju za rady. Asi kouknu preventivně i na ostatní dveře...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...