Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potreboval bych poradit zda tyto dva zamky jsou stejne a daji se obmenit. Maji stejne rozestavena tahla, akorat maji trosku odlisny vzhled. Jeden je z 2.1 TD 1996 a druhy z 3.0i 1997. Potrebujem tyto zamky vymenit z duvodu nefunkcnosti zamku v 2.1 TD 1996.

Odesláno

Tady sou fotky, tak se s tim poperte....k jednomu zamku byl ´klicek s dvema cudliky a k tomu druhemu z novejsiho auta mel klicek jen jeden cudlik na central.K cemu je vubec ten maly cudlik?

Odesláno

to malý tlačítko je super central. když zamkneš auto a pak zmačkneš ten malej tak se auto nedá otevřít jak z venku tak ze vnitř.

konektory jsou stejny?

[upravil dne 1.2.2009 čakom]

Odesláno

podle čísel karoserii obj. č. sedijou:

L 9135.H1, P 9136.H9

takže by ty zámky měli být zaměnitelný.

je tam nějaká poznámka: B) VYJMOUT KOVOVOU SPONU, JE-LI NUTNO

C) VIZ CD-ROM S POSTUPY OPRAV

[upravil dne 1.2.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: boston56

tak to je v pohodě,super blok mě moc nebere.díky.jo a když tě mám tady,jak je to s tím převaděčem rychlosti do mého autí

u tvýho auta je 05

1929 SJ

01 ELEKT JEDNOTKA

post-0-14109604429441_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: boston56

jo to je ono.to bude asi ta chyba toho tachometru.a kde je podle servis boxu

tak to už mi to neřekne.

zkusil bych to u spolujezdce pod tím tapecem ze spod palubky.

Odesláno

Tak bombarďáci,vše je hotové,zámky fungují 100%,takže mooc děkuji za velkou pomoc peugeotákům:kukikuk,čakom,ferrymu,který radil přes icq.A ten zlobící tachometr s počítadlem je opravdu v tom převaděči rychlosti.Zkouška s chodícim dopadla dobře,tak hledám fungující.No a aby to nebylo málo,tak nyní mě nefunguje stahování okna u řidiče-jenom cvaká při zmáčknutí ovladače----Poradíte?????????, dík za pomoc

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Taky jsem včera řešil tu samou výměnu zámků,nevíte někdo jaký je rozdíl mazi těmi vyfocenými,kromě toho že jim jdou ty zapadky v zámku proti sobě?Při pohledu ze strany se jeden zamyká proti směru a jeden ve směru hodinových ručiček.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...