sasenka Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 hi.poradte,prosim.moja 306 1,4 98 pri nastar.asi po 1min.zdochne aj pi jazde ju dusi .stane sa tak asi 2x a potom je to ok. menil som paliv.fil.,snimac otacok ,sensori na klapke su tam asi3 aj ten krokovi motorcek.lambdu sondu som skusal odpojit a stale rovnako.cistil cely paliv.a vzduch.system.uz som bezradny.dik Citovat
sasenka Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 hi este je tam jeden sensor co som nemenil ,je za klapkou v tom zasobniku.moze to robit? Citovat
tiburtius Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 A nemohlo to byť palivové čerpadlo? Prípadne pokazené relé? Alebo niečo také? Citovat
cambi15 Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 ahoj, skoc do peugeotu na diagnostiku a tam ti vyhodi chybu ja som mal podobny problem este na 106ke motor sa dusil zdochinal chybny bol map senzor, zle urcoval hustotu vzduchu ,tieto senzory zvyknu blbnut na peugeotoch [upravil dne 28.3.2009 cambi15] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.