s.u.r.y Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 ...Mám Peugeota 309 rv.1987 1.6GR sedan,podle papíru 75Kw na netu sem tento typ nějak nemohl najít ale to není podstatné........ Mám problém ze startováním za tepla. Pokud auto stojí třeba den není problém nastartovat jakmile vyjedu ujedu řekněme zhruba 20-30km \"zahřeje se\"zastavím vypnu motor tak nastartovat posléze je nemožné \"trhač nervů\"startér točí o duši a nic..Při rostláčení chytne \"skoro\" hned..jediný problém co sním mám..kabely nové relé vyměněné svíčky nové...Díky za rady... Citovat
drak309 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Při startu při zahřátém motoru drž sešlápnutý plynový pedál na podlaze (žádný šlapání), vklidu sešlápnutý pedál na podlaze a podrž to na startéru... Může za to stáří - čidla už nejsou přesná a jednotka má problém vyhodnotit poměr vzduchu a benzínu.... u auta nad 15 let standartní (u karburátorů to bývalo vždy). Citovat
s.u.r.y Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Dík za radu vyskouším..na kolik by zhruba mohla stát t výměna čidel?? Citovat
drak309 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 No v servise počítej čidlo + práci (obvykle cena čidla), ale asi jak kde... nicméně si to snad vyměníš sám ne? nic na tom není, ti poradím, ale rozhodně to proboha neplať... Citovat
drak309 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 jinak jestli je to karbec bude to levnější...nevím jestli už máš stříkačku nebo karb Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.