Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jáký poradíte nebo si vůbec myslíte o duplexu na 607?

Vést ho kolem kolem rezervy nebo napojit pod nárazníkem?

pod nárazník koncovky jiné asi ovál ala RS

http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/dvoj-tlumic-2/foto/10563/

nebo kolem rezervy?

Chci vyhodit tedy zadní tlumič a a k předposlednímu přidělat klapku 1 - 2 (pomalá jízda jedna koncovka - rychlá otevře klapku na oba dva)

,ale pak nevím???

post-0-1410960440758_thumb.jpg

Odesláno

Tak nějak to myslím aby to bylo zárověň s nárazníkem a nebylo vidět,na tohle auto se to moc nehodí jen decent,proto jsem jsem koupil dva tlumiče s koncovkou co je jakoby šikmá...jen mě zajímají názory aby to nebyla opičárna.

Odesláno

Chce to rozhodně něco masivnějšího, ale ne zas hulvátskýho. Tyhle trubičky v oválu jsou spíš směšný. 607 je elegantní koráb a proto každá změna se musí nést v tomhle duchu

Odesláno

Tak nějak. Jen sám vidíš, že teď jsou velký zhruba jako ty světla ve spoileru a to je málo, moc se to k tomu nehodí. Chtělo by to asi masivnější

Odesláno

jde mi o decentnost,vím,že mám silné auto a co dokáže,audi má ovály žádná paráda v oválu a malinké,ale i tak se člověk podívá když ho předjede,mít 605 nebo starší (bez urážky),tak přemýšlím o větších,ale tady nevím...za každý názor každopádně děkuji,ale teď otázka jak to vést...kolem rezervy nebo pod nárazník?

• O 3 týdny později...
Guest Robi607
Odesláno

Neviem si pomôcť, ale na toto auto mi tam voľajako ten duplex nesedí, a už vôbec oval...a keď tak by mal ísť troška nižšie...ale to je len môj názor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...