Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

oni:tak ti teda drzim palce aby ti vydrzely mas to fakt nadherny

Dekuju,jeste kdyby zbytek auta fachal tak jak ma jinak ho na carodejnice upalim!

Odesláno
Původně zaslal: oni

Dekuju,jeste kdyby zbytek auta fachal tak jak ma jinak ho na carodejnice upalim!

Když už jsi se sr*l s kroužkama,tak by to byla škoda spálit,ne?:D
Odesláno

jak uz jsem tady zminil,mam malej plan se svetlama,ale uz mi chybej jen cocky,nechci kvuli nim kuchat AE,to je radsi nekomu prodam! nevite o necem? jinak k tem tyckam,na co jsou,abych vedel na co se ptat.

-blbost pokial ta omrzrl že maš techničak tak prosim:bojim
Odesláno

tohle je minimalni poruseni, plno lidi jezdi s vecma ohrozujici provoz a pokud vis jak se jede v oktuli nebo superbu za tmy, tak je to proste parada! kam se na to hrabou origo svetla.

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Když už jsi se sr*l s kroužkama,tak by to byla škoda spálit,ne?:D

Nevim,pa c se vsechno sere,jedno se udela a druhy se posere,to neni ani snad mozny.

Odesláno

hele kupoval jsem je na aukru a uz tam nejsou,chce to sledovat,obcas se ukazou... jinak parametry mas o kousek vyse,pod fotkama.

Odesláno

kazdou nedeli vecer a vracim se vetsinou v sobotu,jinak tento tyden budu na frydstejne uz ve stredu vecer a oak nevim,asi zase v sobotu,jsem totiz z boleslavi a na frydstejn jezdim k babicce a ve ctvrtek maj privizt uhli,proto budu tam... vubec se na to netesim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...