Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak uz jsem tady zminil,mam malej plan se svetlama,ale uz mi chybej jen cocky,nechci kvuli nim kuchat AE,to je radsi nekomu prodam! nevite o necem? jinak k tem tyckam,na co jsou,abych vedel na co se ptat.

Odesláno
Původně zaslal: oni

http://aukro.cz/item540256929_xenonove_svetlo_vw_tuareg.html myslite ze ty cocky jsou stejny,ze bych jednu pouzil vpravo a jednu vlevo.

Ty čočky od sebe budou úplně jiný,hlavně ve vnitřku,protože jedna je nejspíš na dálkovou,tak že bude mít jinou žárovku (H1),tím pádem jiné rozměry uchycení žárovek a úplně jinak řešený vnitřek co se týká clonky....
Odesláno

jj taky me to napadlo,ale bylo by dobry kdyby byly stejny,jinak stale se nedari sehnat,ani cocka,ani nekdo kdo by to vybrousil!

Odesláno

jj taky me to napadlo,ale bylo by dobry kdyby byly stejny,jinak stale se nedari sehnat,ani cocka,ani nekdo kdo by to vybrousil!

Tak s vybroušením jsem taky zkoušel možné i nemožné,ale nikdo to neudělal.Leda naohýbat nějaké plexisklo nebo z těch angel eyes opatrně to sklo sundat,ale to se ti asi nepovede,drží to tam opravdu festovně!
Odesláno

oni také mám připravené lampy na instalaci čoček. Sehnal jsem dvouparabolové lampy Carrelo s rozrážecím sklem které mají oproti jiným lampám skoro čiré sklo. Dále jsem sehnal Bi-xenonové čočky včetně výbojek a balastů (myslím Superb). Ale nevím zda se do toho pustím a hlavně kdy:roll

Odesláno

no ja jsem dnes pokrocila rozdelal origo lampy a nalakoval jako to ma cakom a pak jsem se pustil do AE a jedno uz mam rozdelany! jinak kdyz jsem videl ten krouzek,uz je mi jasny proc to nesviti,sami mrknete na foto!

to kwasky: tak ze by si mi to prenechal? :D

jinak nejvetsi problem je s tim brousenim,to asi jen tak nikdo nedela!

Odesláno

no ja jsem dnes pokrocila rozdelal origo lampy a nalakoval jako to ma cakom a pak jsem se pustil do AE a jedno uz mam rozdelany! jinak kdyz jsem videl ten krouzek,uz je mi jasny proc to nesviti,sami mrknete na foto!

to kwasky: tak ze by si mi to prenechal? :D

jinak nejvetsi problem je s tim brousenim,to asi jen tak nikdo nedela!

Nejdřív jsem ti to chtěl přenechat a předělat předek na new model, ale nechám starej.... Pokusím se něco vymyslet. Jinak jsem rád, že jsem sehnal ty dvouparabolky s čirejma sklama:super

Minulý týden jsem dokončil VŠ a tak jsem se chtěl do toho pustit. Jenže jsem si tento týden zlomil klíční kost a tak jen ležím a do dílny nemůžu :grr:grr

[upravil dne 31.1.09 Kvasky]

Odesláno

udelej fotku at vim jak to vypada,tak si to jeste rozmysli,no me ted napadlo,co kdybych nejak to ciry sklo z AE nabastlil na origo svetlo vcetne blinkru!

Odesláno

udelej fotku at vim jak to vypada,tak si to jeste rozmysli,no me ted napadlo,co kdybych nejak to ciry sklo z AE nabastlil na origo svetlo vcetne blinkru!

fotku udělám

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...