oni Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 no tak jestli to je tak,tak ja bych klidne svetlo jedno poskytl. HM,kazdopadne by si mohla prijit na prasule,pac si myslim,ze na tom nebude nic tezkyho! jedny svetla mam v planu sehnat,tak pokud by byla ochotna? jina prave diky za ty cerveny svetla,ted vim,ze to ne,to se mi nelibi! Citovat
309GT Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Taky si myslím že na tom nebude až tak moc práce,ale když to vybrousíš tak co pak s vyleštěnim?Myslím že to bude hrozně matný...Ale když jdou leštit plastová světla smirkem a leštící pastou tak by to nemusel být taky až takovej problém....Jestli máte sklíčka,tak za zkoušku nic nedáte:) Citovat
oni Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 no tam jde prave o to lesteni,brouseni bych si udelal doma,ale to lesteni se dela nejakou kyselinou a to pekne srac pry! tak nevim! musim pockat na jednoho clena jak se rozhodne s tim naraznikem,pak bych mel dve svetla na vic a na tech svych nebo podle stavu bych zacal laborovat. Citovat
oni Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 tak jsem rozdelal cocku a clona vypada takto.. je to jen strcenej kus plechu mezi dva plasty! [upravil dne 8/2/09 oni] Citovat
oni Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 pak jsem premyslel ze bych na cerno udelal ten plast,co tvori jakoby ramecek a stred nechal chromovanej! Citovat
oni Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 takto vypadaj origo svetla s cernym rameckem,toho blinkru rozlamanyho si nevsimejte a ty samolepici tapety na narazniku tez ne,zacal se mi odlupovat lak. [upravil dne 8/2/09 oni] Citovat
Kvasky Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 2 oni: taky mám v plánu ty lampy dát do černé.. resp. ten rantl jako jsi udělal ty. Zbytek chci nechat stříbrný.. [upravil dne 8.2.09 Kvasky] Citovat
oni Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 no u me to uz stoji jen na tom vybrouseni,ale sehnal jsem svetlo z novyho modelu,tak z nej jeste neco mam v planu a to bych byl vubec nejradsi,ale to uvidim az ho budu mit doma! Citovat
Kvasky Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: oni no u me to uz stoji jen na tom vybrouseni,ale sehnal jsem svetlo z novyho modelu,tak z nej jeste neco mam v planu a to bych byl vubec nejradsi,ale to uvidim az ho budu mit doma! jj, koukal jsem, že jsi ho dražil na aukru:) Citovat
oni Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: oni no u me to uz stoji jen na tom vybrouseni,ale sehnal jsem svetlo z novyho modelu,tak z nej jeste neco mam v planu a to bych byl vubec nejradsi,ale to uvidim az ho budu mit doma! jj, koukal jsem, že jsi ho dražil na aukru:) nastesti mi to vydrazil kamos, byl jsem akorat na ceste,takze bych mel smolika. Citovat
oni Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 tak zatim dalsi pokrok,sehnal jsem cocky a bixenony,tak budu laborovat s tim. svetlo z noveho modelu uz prislo,ale nemam cas ted ho rozdelat. a sehnal jsem firmu (teda ja ne,ale kmotr),je s nima velmi dobra dohoda a mozna by udelali primo i krouzky,pokud by by byl vetsi zajem. pouzivaj plexisklo,ktery prej na vodeni svetla je velmi dobre. Citovat
oni Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 no koukam,ze si tady pisu sam pro sebe,ale treba se to nekdy nekomu bude hodit! jinak jsem rozdelalk druhy AE a prslo svetlo z novyho modelu! tady to bude horsi,to jen tak rozdelat nepujde. maj to kavlitne zalepeny a svetlo by se muselo dost nahrat nebo odriznout celej material co prekryva to plexi! ani jedno ani druhy se mi ted nechce delat! takze tohle asi zamitnu! jinak tvar svetla jako takovyho je stejne,takze by slo treba prekryti s AE dat na svetlo znoveho modelu,pokud be so trosku poupravil ten plast co tvori ramecek a blinkr! Citovat
oni Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 tak co kvasky,uz si nejak pokrocil,hod fotky!! Citovat
Boulik Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 no jo uz jsem to docetl tak si hraj ja budu taky Citovat
Kvasky Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: oni tak co kvasky,uz si nejak pokrocil,hod fotky!! Trošku pokročil:cool: Citovat
oni Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: oni tak co kvasky,uz si nejak pokrocil,hod fotky!! Trošku pokročil:cool: trosku vice vid? jsem na to zvedav. Citovat
Boulik Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 fakt parada a co jak jsi to udelal s tema diodama.To ja mam asi smulu na Elektrikare cekem a cekam a nic tak asi na to kaslu nebo jsem se bavil s kamosem a on ma znamyho kterej se porad stoura v diodach tak sned ten ale jinak fakt jsem v ri.. Citovat
oni Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 Hele diody jsou neonovy 56000mcd,5mm,takze takovy lepsi,ale svym zpusobem obyc. Momentalne jsem spokojen,tak snad vydrzej! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.