Boulik Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 oni:tak ti teda drzim palce aby ti vydrzely mas to fakt nadherny Citovat
oni Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: Boulik oni:tak ti teda drzim palce aby ti vydrzely mas to fakt nadherny Dekuju,jeste kdyby zbytek auta fachal tak jak ma jinak ho na carodejnice upalim! Citovat
309GT Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: oni Původně zaslal: Boulik oni:tak ti teda drzim palce aby ti vydrzely mas to fakt nadherny Dekuju,jeste kdyby zbytek auta fachal tak jak ma jinak ho na carodejnice upalim! Když už jsi se sr*l s kroužkama,tak by to byla škoda spálit,ne? Citovat
AdrianH Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: oni jak uz jsem tady zminil,mam malej plan se svetlama,ale uz mi chybej jen cocky,nechci kvuli nim kuchat AE,to je radsi nekomu prodam! nevite o necem? jinak k tem tyckam,na co jsou,abych vedel na co se ptat. -blbost pokial ta omrzrl že maš techničak tak prosim:bojim Citovat
oni Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 tohle je minimalni poruseni, plno lidi jezdi s vecma ohrozujici provoz a pokud vis jak se jede v oktuli nebo superbu za tmy, tak je to proste parada! kam se na to hrabou origo svetla. Citovat
oni Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: oni Původně zaslal: Boulik oni:tak ti teda drzim palce aby ti vydrzely mas to fakt nadherny Dekuju,jeste kdyby zbytek auta fachal tak jak ma jinak ho na carodejnice upalim! Když už jsi se sr*l s kroužkama,tak by to byla škoda spálit,ne? Nevim,pa c se vsechno sere,jedno se udela a druhy se posere,to neni ani snad mozny. Citovat
Boulik Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 no to jsme na tom stejne a to jeste se zacalo i to druhy auto srat neni to parada udelame poradnej taborak:aut Citovat
oni Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 fajne a kamos je na tom stejne,to bude fakt fajrak ze prijedou i liberecaci.... Citovat
Boulik Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 hele napsal by jsi mi parametry tech diod a cenu? Citovat
oni Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 hele kupoval jsem je na aukru a uz tam nejsou,chce to sledovat,obcas se ukazou... jinak parametry mas o kousek vyse,pod fotkama. Citovat
oni Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 hele nemysli si,ten fotak to strasne prikresluje,to se musi videt nazivo,nesviti to tak! ukaz ty ne? nestyd se.. Citovat
Boulik Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 jako oproti te zlute je to super ale chtel bych aby to svitilo vic ale dam druhou Citovat
Boulik Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 snaha byla ale co aspon jsem se naucil pajet nale veci Citovat
Boulik Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 ale jak rikas fotak skresluje a taky to hodne delaj ty tri diody nad sebou a ta parkovacka Citovat
oni Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 to sviti uplne stejne,tak vidis,vypada to moc dobre,pak nekdy dame konecne toho spicha a mrknem na to za tmy ne? Citovat
Boulik Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 jj musime nejak v vikendu kdyz jesdis do pardubic Citovat
oni Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 kazdou nedeli vecer a vracim se vetsinou v sobotu,jinak tento tyden budu na frydstejne uz ve stredu vecer a oak nevim,asi zase v sobotu,jsem totiz z boleslavi a na frydstejn jezdim k babicce a ve ctvrtek maj privizt uhli,proto budu tam... vubec se na to netesim. Citovat
Boulik Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 tak se kdyztak nejak domluvime na ctvrtek nejak vecer Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.