Radek V. Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 Clapi, a k cemu je vlastne dobra ta rozperna tyc? Poradte neznalkovi.... Citovat
white Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 HONZO - Myslíš že by jsi mohl nějakou tu zhotovenou rozpěru vyfotit? Třeba bych měl pak pro tebe kšeft. Kdyžtak to dej sem nebo mi to pošli e-mailem. Dík moc Citovat
Honza Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 .....eee :) no v tomhle směru jsem trochu za vopicema nemám digitál. Ale zkusim něco sehnat. Citovat
vector Odesláno 18. červen 2004 Autor Odesláno 18. červen 2004 Už mám taky OMP a vypadá červeně ,-) no snad se tam vleze možná budu muset předělat uložení řídící jednotky Citovat
vector Odesláno 22. červen 2004 Autor Odesláno 22. červen 2004 Napsán autorem KUBIK 306 A dovozce: MK-racing ( http://www.mk-racing.cz ) Vector: Nikde jsem tu ropěru nenašel tak se koukni kolik za ni chteji Tak ji mám stála kolem dvou už je i namontovaná. Kdyby to někoho zajímalo, na HDi je potřeba ohnout uchycení, protože má oblé hrnce a ne rovné jako benzinová verze. Taky je potřeba předělat uchycení řídící jednotky a pochopitelně dát delší šrouby na hrnce, ale stojí to za to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.