KoudaK Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Piškot? Jéé, ale to zní hezky! Ten víkend 13,14,15 jsem bohužel pryč někde jinde, ale toho 19. se doufám uvidíme Jinak jsem hrozně ráda, že je tady taková příjemná odezva na nový členy:) To mi máme rádi ukecaný a fajn lidi.. Aspoň tu není nuda.. Citovat
kujon106 Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 To se dělá, pomlouvat mě v sekci kam opravdu moc nechodím? Počkejte na sraze vy dva, na vás konkrétně se zaměřim a střízlivý z toho nevyjdete :D Citovat
agresssor Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 To se dělá, pomlouvat mě v sekci kam opravdu moc nechodím? Počkejte na sraze vy dva, na vás konkrétně se zaměřim a střízlivý z toho nevyjdete :D hehe :D sem zvedav... Citovat
Bobo.KH Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Ahoj tak te take vytam:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
volvik Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 taky te u nas vitam a taky jako vsichni ti preju hodne stastnych kilometru bez nehody Citovat
Petra XSI Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 To se dělá, pomlouvat mě v sekci kam opravdu moc nechodím? Počkejte na sraze vy dva, na vás konkrétně se zaměřim a střízlivý z toho nevyjdete :D hehe :D sem zvedav... Agresssore, nevíš o kom to Kujon mluvil????? Citovat
agresssor Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 To se dělá, pomlouvat mě v sekci kam opravdu moc nechodím? Počkejte na sraze vy dva, na vás konkrétně se zaměřim a střízlivý z toho nevyjdete :D hehe :D sem zvedav... Agresssore, nevíš o kom to Kujon mluvil????? To vubec netusim :D:D:D:D:D. My dva ho tu preci nepomlouvame takze onas to asi nebude Citovat
Petra XSI Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 To se dělá, pomlouvat mě v sekci kam opravdu moc nechodím? Počkejte na sraze vy dva, na vás konkrétně se zaměřim a střízlivý z toho nevyjdete :D hehe :D sem zvedav... Agresssore, nevíš o kom to Kujon mluvil????? To vubec netusim :D:D:D:D:D. My dva ho tu preci nepomlouvame takze onas to asi nebude Jen jestli Kujon nepovažuje pravdivé informace o něm jako pomluvy:myslim No pro jistotu bych měla začít trénovat to pití alkoholu:aut, přece jen se jarní sraz blíží.....a nebo se modlit, že na nás zapomene:mrk Citovat
agresssor Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 To se dělá, pomlouvat mě v sekci kam opravdu moc nechodím? Počkejte na sraze vy dva, na vás konkrétně se zaměřim a střízlivý z toho nevyjdete :D hehe :D sem zvedav... Agresssore, nevíš o kom to Kujon mluvil????? To vubec netusim :D:D:D:D:D. My dva ho tu preci nepomlouvame takze onas to asi nebude Jen jestli Kujon nepovažuje pravdivé informace o něm jako pomluvy:myslim No pro jistotu bych měla začít trénovat to pití alkoholu:aut, přece jen se jarní sraz blíží.....a nebo se modlit, že na nás zapomene:mrk Vis jak se to rika pro pravdu se clovek zlobi:D:D:D:D:D No ja myslim ze na to urco zapomene jarni sraz je preci jen daleko :) Citovat
Petra XSI Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: agresssor Vis jak se to rika pro pravdu se clovek zlobi:D:D:D:D:D No ja myslim ze na to urco zapomene jarni sraz je preci jen daleko :) No jestli bude pořád tak kalit jak to dělá každej víkend:aut, tak na sraze už ani nebude vědět kdo jsme:D Citovat
agresssor Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: agresssor Vis jak se to rika pro pravdu se clovek zlobi:D:D:D:D:D No ja myslim ze na to urco zapomene jarni sraz je preci jen daleko :) No jestli bude pořád tak kalit jak to dělá každej víkend:aut, tak na sraze už ani nebude vědět kdo jsme:D jojo presne tak moje rec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.