mindwipe Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 no, ten paintball sa aj mne pacil.. len by sme nabuduce mohli byt viacery.. ja mam ale z dneska len jednu fotku.. aj ta vystihuje ako cisteho levika mas.. http://img293.imageshack.us/img293/7446/image375k.jpg btw, nezabudol si prestavit cas na hodinkach, ktore si mal na kojsi..? Citovat
PnR Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 tie hodinky su take zlozite, ze na nich cas prestavovat nebudem.. predsa len najblizsie ich budem mat na ruke az zas v zime.. a spinave auto to je taka taktika na zlodejov.. aspon nevycnievam z davu mam taku skusenost ze vzdy ked vyndem z umyvarky a je jedno aky je krasny den do hodiny zacne prsat a zaspini sa nas5 takze.. [upravil dne 4.4.2009 PnR] Citovat
wooody Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Jj s tou myčkou mám podobný zkušenosti takže na to taky dlabu..... Jinak s tím lyžováním rychle rychle na velikonoce je konec..... Citovat
plaz Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 vcera jsem se vratil z lyzovacky z Predazza val de fieme italie tam co neni to tak dlouho amici prerizli lano na kabinkach a par lidicek tam zarvalo lanovka predelana lyzovacka v 2350m byla super najeto 148km sjezdovky ja teda lyzuju i v lete ale voda super zalezitost Citovat
Miku Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 plaz , mohl by si poslat nějaké podrobnější zprávy o středisku . Byl jsem začátkem března v Ponte di Legno a hledám něco na příští sezonu. Jinak poslední lyžování na Bílé je 13.4. (snad sníh vydrží) Citovat
Miku Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 Tak jsem byl dnes lyžovat na Bílé , byla to paráda , v noci mrzlo . takže SUPR a slunečno , rozloučení ze sezonou vyšlo ( nebylo ani moc lidí ) Citovat
plaz Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 pro mika a ostatni nadsence stranky jsou dolomiti superski muzes it nebo cz apartman super s bazenem a saunou parou sjezdovky kousek popoject autem nebo na ski bus permice je na ctyri strediska alpe cermis , passo rolle ski center latemar a ski alpe lusia vse je asi 2356mnm k permici je volny vstup na ledovou plochu takze brusle sebou a do bazenu v cavaleseoblast se jmenuje val di fieme obereggen nejdelsi sjezdovka olimpia 1,2,3 je celkem asi 6800m docela zakur to sjet na jednou stehna se klepou jako blazen cus plaz jo a od baraku jeto celkem 758km takze kousek apartman ve meste predazzo se jmenuje majestik [upravil dne 13/4/09 plaz] [upravil dne 13/4/09 plaz] Citovat
milne Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Ahoj všichni, dejte tip na ubytování hotelového typu v Jeseníkách nebo Beskydech. Dík Citovat
Miku Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 pro milne: tady od tohoto hotelu dělám pravidelné výšlapy na Lysou horu...(cca do hodinky nahoru , malé občerstvení v Kameňáku a šupem dolů - doma jsem za cca tři hoďky ) http://www.hotelpetrbezruc.cz/ nebo když mám více času tak jdu na Lysou od hotelu Bezruč nahoru a zpátky dolů směr Ostravice na hotel Sepetná kde si dám bazén a výbornou kuchyň a vlakem zpátky do Frýdlantu nad Ostravicí http://www.sepetna.cz/ Pro lyžařské šílence , jedu 3.3.2013 do Livigna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.