Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tie hodinky su take zlozite, ze na nich cas prestavovat nebudem.. predsa len najblizsie ich budem mat na ruke az zas v zime..

a spinave auto to je taka taktika na zlodejov.. aspon nevycnievam z davu ;)

mam taku skusenost ze vzdy ked vyndem z umyvarky a je jedno aky je krasny den do hodiny zacne prsat a zaspini sa nas5 takze..

[upravil dne 4.4.2009 PnR]

Odesláno

vcera jsem se vratil z lyzovacky z Predazza val de fieme italie tam co neni to tak dlouho amici prerizli lano na kabinkach a par lidicek tam zarvalo lanovka predelana lyzovacka v 2350m byla super najeto 148km sjezdovky ja teda lyzuju i v lete ale voda super zalezitost

Odesláno

plaz , mohl by si poslat nějaké podrobnější zprávy o středisku .

Byl jsem začátkem března v Ponte di Legno a hledám něco na příští sezonu.

Jinak poslední lyžování na Bílé je 13.4. (snad sníh vydrží)

Odesláno

Tak jsem byl dnes lyžovat na Bílé , byla to paráda , v noci mrzlo . takže SUPR :super a slunečno :cool: , rozloučení ze sezonou vyšlo ( nebylo ani moc lidí )

Odesláno

pro mika a ostatni nadsence stranky jsou dolomiti superski muzes it nebo cz apartman super s bazenem a saunou parou sjezdovky kousek popoject autem nebo na ski bus permice je na ctyri strediska alpe cermis , passo rolle ski center latemar a ski alpe lusia vse je asi 2356mnm k permici je volny vstup na ledovou plochu takze brusle sebou a do bazenu v cavaleseoblast se jmenuje val di fieme obereggen nejdelsi sjezdovka olimpia 1,2,3 je celkem asi 6800m docela zakur to sjet na jednou stehna se klepou jako blazen cus plaz

jo a od baraku jeto celkem 758km takze kousek apartman ve meste predazzo se jmenuje majestik

[upravil dne 13/4/09 plaz]

[upravil dne 13/4/09 plaz]

• O 3 roky později...
Odesláno

pro milne: tady od tohoto hotelu dělám pravidelné výšlapy na Lysou horu...(cca do hodinky nahoru , malé občerstvení v Kameňáku a šupem dolů - doma jsem za cca tři hoďky :D )

http://www.hotelpetrbezruc.cz/

nebo když mám více času tak jdu na Lysou od hotelu Bezruč nahoru a zpátky dolů směr Ostravice na hotel Sepetná kde si dám bazén a výbornou kuchyň a vlakem zpátky do Frýdlantu nad Ostravicí http://www.sepetna.cz/

Pro lyžařské šílence , jedu 3.3.2013 do Livigna :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...