Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: makouš

ja mam ultralegery a jsem spokojenej vahove jsou super vzhledove taky a drzet drzi zatim bez problemu :papa

JJ ty sou super, taky sem je chtěl, ale těch peněz.

Tak mám speedline sl 434 a ty mají něco přes 7kg.

Odesláno

Kujon: Jelikož jsi měl obyč. 106 i S16, tak na tebe mám dotaz;) Je nějakej rozdíl mezi předními podběhy u obyč. 106 a S16?:myslim Jde mi o to, když dám 15\" 195/45 a případně trochu snížím, aby to nedělalo nějakej bordel:papa;)

Odesláno

Nijak zvlášť jsem to teda nezkoumal, ale oboje podběhy by měly bejt to samé, jak vepředu, tak vzadu. Akorát s tim rozdílem, že s16 a sport mají upajclou tu nesmyslnou zadní hranu lemu, která z něj místo půlkruhu dělá šišoid :-)

Odesláno

Já měl v plánu se jí taky zbavit.. A ani sem to nechtěl lakovat, prostě jí jen pajcnout, ošetřit proti korozi, nalepit na to plastový lemy a šmitec.. Už sem to měl dokonce všechno doma, ale pak sem auto prodal a koupil s16 :D

Odesláno

Sakra ale to přeci nemůže být takový problém na to naše XS narvat 15\" musím fatk dohnat toho kluka, aby mi ty kola půjčil, protože jsem z toho jelen. co jsem koukal na owners.co.uk tak tam má dost lidí na 106 15\" a taky jsem koukal že tam jeden klučina s vínovou 106kou Xs má nějaký lemy plastový ale nejsou kulatý nýbrž lemují tu debilní hranu až budu doma upnu fotku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...