Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam takovy dotaz.Premyslim o koupi nejakych kol,dobré by byly alu kola,ale chtel bych nejake odlechcene,ale nevim jaké a jak to poznat?

A nebo jsem premyslel jen o tech rally discich,ty jsou urcite lechci nez normalni alu?Je v porovnaní s Alu kolem vyrazne lechci nebo je to zanedbatelné?

Jake jsou pak jizdni vlastnosti,kdybych to mel na discích?Mate s tim zkusenosti?Chtel bych nejake rady.

Dik

Odesláno

OZ, teamdynamics, toora

jinak vaha odlehcenych a normalnich kol rozdilna je .. ne sice nejak extreme ... ale znat to pomerne je... zvlaste u mensich aut a vetsich kol :)

Odesláno

alu kola TOORA bohuzel uz nekoupíš, jelikož firma prestala vyrábet kola a zacala delat jiné veci z hliníku. Já vím o AEZ kolech, ze jsou lehká. jinak urcite ty plech disky budou lehke a hlavne si myslím, jelikoz to jsou jsou 14\" nebudou zlobit a pekne pojedou. Já mám kdyztat na prodej krásné alu kola ALUTEC 13\", jezdí se snima super

Odesláno
Původně zaslal: Ondřík106s

alu kola TOORA bohuzel uz nekoupíš, jelikož firma prestala vyrábet kola a zacala delat jiné veci z hliníku. Já vím o AEZ kolech, ze jsou lehká. jinak urcite ty plech disky budou lehke a hlavne si myslím, jelikoz to jsou jsou 14\" nebudou zlobit a pekne pojedou. Já mám kdyztat na prodej krásné alu kola ALUTEC 13\", jezdí se snima super

jjj,ty jsou ok...vydivám te jezdit po Brodě.Ale ja mam myslim hodne podobne Aluteky,ale ve 14,spíš bych neco jineho.

A ty OZ Superturismo jsou lechci?Ja slysel ze zas tezsi?Tak nevim?

Odesláno

OZ,konkretne Superturismo ma clen MrChodny,tusim,ze maji v 15\'\' pred 10 kg...jinak TeamDynamics jsou z uvedene trojice jednicky:super...ale za kvalitu se plati...

Odesláno

tak jsem koukal ze to neni u vsech tak treba u Ultraleggery je to takto:

Size Weight Size Weight

7x15\" 4,99 kg 7x18\" 7,38 kg

7x16\" 6,46 kg 7,5x18\" 7,92 kg

7x17\" 6.94 kg 8x18\" 8,00 kg

7,5x17\" 7,44 kg 9x18\" 8,73 kg

8x17\" 7,74 kg 8x19\" 8,99 kg

Odesláno
Původně zaslal: s1600

superturisma ve 14\'\' mit 5 kg nebudou...o neco vic...

o moc tezsi nebudou, maj to blbe delany ze to u neceho maj a u neceho ne.. :roker

Odesláno

To záleží jakej mají ráfek. Však si sundej kolo a změř si vzdálenost od hrany dosedací plochy kola ke kolmici s hranou lemu, potom trocha matiky a budeš to vědět hned :-)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

To záleží jakej mají ráfek. Však si sundej kolo a změř si vzdálenost od hrany dosedací plochy kola ke kolmici s hranou lemu, potom trocha matiky a budeš to vědět hned :-)

:potlesk:myslim hned sem o neco chytrejsi:myslim

Odesláno
Původně zaslal: mino

Původně zaslal: kujon106

:potlesk:myslim hned sem o neco chytrejsi:myslim

Ale no ták :D Já ti to zejtra namaluju, dneska už du chrnět :-)

Odesláno

O.Z. Superturismo WRC, 6.5x15\" vazi 9.3kg bez pneu. Original 15\" Speedline, co se davaji v serii na Saxa (6x15\") vazi 8.7kg. Podle mne to jsou celkem tezke kola, ale zas se mi maximalne libi a neco vydrzi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...