Přema Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Zdravím....naschvál to dávám do této sekce 807 aby to četli ti správní lidé....koupím staré stírací lišty s těchto aut i klidně bez gumiček ale pouze z aut které mají na stíracích lištách i trysky ostřikovačů..... děkuji Citovat
plaz Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 kolik jsi ochotnej investovat jedny bych mel musim se podivat do sklepa . plaz Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Protoze vim oco jde Premkovi,tak odpovim ja. Az budes menit sterace a stare vyhazovat tak mu dej echo.podminkou je abys mel ostrikovace v listach a ne v torpedu. Takze investice vydim tak max za postu. Citovat
plaz Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 jsou to origa stema ostrikovacema tyto veci nehazim do popelnice staci prehodit gumicky a jedou ja vidim investici tak za dobrou cokoladu plaz Citovat
Přema Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: plaz jsou to origa stema ostrikovacema tyto veci nehazim do popelnice staci prehodit gumicky a jedou ja vidim investici tak za dobrou cokoladu plaz za dobrou čokoládu je beru........ Citovat
plaz Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 jdu se podivat do sklepa dam info jo .. plaz Citovat
Přema Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: plaz jdu se podivat do sklepa dam info jo .. plaz Fajn.Dík..... dej prosím foto...... Citovat
plaz Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 prosimte ja ho mam jinde nez kde sedim na pc zitra mas info ju Citovat
Přema Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: plaz prosimte ja ho mam jinde nez kde sedim na pc zitra mas info ju tak ju.Dík moc.....:papa Citovat
Přema Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: plaz no ta dobra cokoska plati samozřejmě......ale jak jsi je předat????? já bych to viděl na menší finanční obnos formou dobírky a bude v té ceně pošta a ta slibovaná čokoládka..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: plaz no ta dobra cokoska plati samozřejmě......ale jak jsi je předat????? já bych to viděl na menší finanční obnos formou dobírky a bude v té ceně pošta a ta slibovaná čokoládka..... pokud pojede plaz na Džbán , tak mohu převzít a předat na Klouzání , co ty na to? , jen mě dej te echo co za čokošku mam koupit. Citovat
Přema Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Přema Původně zaslal: plaz no ta dobra cokoska plati samozřejmě......ale jak jsi je předat????? já bych to viděl na menší finanční obnos formou dobírky a bude v té ceně pošta a ta slibovaná čokoládka..... pokud pojede plaz na Džbán , tak mohu převzít a předat na Klouzání , co ty na to? , jen mě dej te echo co za čokošku mam koupit. Ok já souhlasím.....ale nevím co na to řekne \"plaz\"..... Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Děkuji....domluv se prosím s Pe.trem co za tu čokoládku,nebo mi pisni jakou a já mu to vzkážu.....ještě jednou dík.... Citovat
plaz Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 premo to je jedno jakou cokosku at nejakou koupi a pak se stebou srovna. plaz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.