Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím....naschvál to dávám do této sekce 807 aby to četli ti správní lidé....koupím staré stírací lišty s těchto aut i klidně bez gumiček ale pouze z aut které mají na stíracích lištách i trysky ostřikovačů.....

děkuji

Odesláno

Protoze vim oco jde Premkovi,tak odpovim ja.

Az budes menit sterace a stare vyhazovat tak mu dej echo.podminkou je abys mel ostrikovace v listach a ne v torpedu.

Takze investice vydim tak max za postu.

Odesláno

jsou to origa stema ostrikovacema tyto veci nehazim do popelnice staci prehodit gumicky a jedou

ja vidim investici tak za dobrou cokoladu

plaz

Odesláno
Původně zaslal: plaz

jsou to origa stema ostrikovacema tyto veci nehazim do popelnice staci prehodit gumicky a jedou

ja vidim investici tak za dobrou cokoladu

plaz

za dobrou čokoládu je beru........:super

Odesláno

no ta dobra cokoska plati

samozřejmě......ale jak jsi je předat????? já bych to viděl na menší finanční obnos formou dobírky a bude v té ceně pošta a ta slibovaná čokoládka.....

Odesláno
Původně zaslal: Přema

samozřejmě......ale jak jsi je předat????? já bych to viděl na menší finanční obnos formou dobírky a bude v té ceně pošta a ta slibovaná čokoládka.....

pokud pojede plaz na Džbán , tak mohu převzít a předat na Klouzání , co ty na to? , jen mě dej te echo co za čokošku mam koupit.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Přema

pokud pojede plaz na Džbán , tak mohu převzít a předat na Klouzání , co ty na to? , jen mě dej te echo co za čokošku mam koupit.

Ok já souhlasím.....ale nevím co na to řekne \"plaz\".....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...