lipnicak Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Koupil sem dovoz francie, a budu prihlasovat na CZ doklady. TP dorazi do 10dnu, ale potrebuju technicke udaje kvuli pojistce. Musim ji kvuli prepsani bonusu stihnout do konce mesice Jedna se o VIN VF32CKFXE. Jde mi hlavne o HMOTNOSTI! Homologacnimu stitku neverim. U druhy 206HDI mi hmotnost nesedi s TP asi o 15kg Vybaveni: 3dv., pevna strecha, okynka a zrcatka v el., klima, servo, ABS, stavitelne sedadlo Za ochotu predem dekuji Citovat
Michal106 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: lipnicak Koupil sem dovoz francie, a budu prihlasovat na CZ doklady. TP dorazi do 10dnu, ale potrebuju technicke udaje kvuli pojistce. Musim ji kvuli prepsani bonusu stihnout do konce mesice Jedna se o VIN VF32CKFXE. Jde mi hlavne o HMOTNOSTI! Homologacnimu stitku neverim. U druhy 206HDI mi hmotnost nesedi s TP asi o 15kg Vybaveni: 3dv., pevna strecha, okynka a zrcatka v el., klima, servo, ABS, stavitelne sedadlo Za ochotu predem dekuji Ten VIN je krátký. Citovat
Michal106 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 http://clanky.katalog-automobilu.cz/auta-automobily-recenze/1114-peugeot-206-recenze/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.