Guest MMMMM Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Ma tu nekdo Siemens S55. Nejdou mi pohyblive sporice.Jak to? Citovat
destiny Odesláno 21. květen 2004 Autor Odesláno 21. květen 2004 Tak jsem si vcera pohral opet s telefonem a udelal univerzalni Peugeot Club vzhled pro SonyEricsson founy. Zde je mala ukazka: Budu na srazu v Plzni, tak pokud bude nekdo chtit upravu SE telefonu do stylu Peugeot, vemte sve pristroje s sebou Citovat
swine007 Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Modrá i červená jsou super SE bereme sebou Citovat
Guest MMMMM Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Chlapy vzpomenete si, nekdo tu daval odkaz na video tech postavicek co delaji manamana, nemohu to najit, poradte kde se to da stahnout Citovat
JardaTesar Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 Jo je to super, ale nemohl by mi někdo poskytnout materiál (např. obrázky, atd...) na to bar. schéma, ale potřeboval bych to na Siemens S55. Popř.nějaký návod ja ho udělat. Mám program na vytváření bar.shémat ale nemám materiál.A jestli by to šlo buď na 405ku nebo obrázky peugeot-clubu. Předem díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.