mindwipe Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 jeden moj znamy ma Hondu Hornet 600ku, ale ta jeho vyzera krajsie, ako ta v inzerate.. asi v novom modeli nieco skraslili, kedze ju kupoval iba minule leto a cisto novu :) inac on ma cervenu, a paci sa mi viac ako cierna Citovat
Y2K Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 By som sa chcel spytat dakoho kto sa v tom vyzna...co by stala oprava tej nadrze? Dufam teda ze to je len lak... Citovat
Béďa Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 zalezi co se s tim bude delat (vytahovani, lakovani atd.) ale odhaduju to tak na 2ku za opravu.. Medvede, to uz neni ani motorka ale \"male auto\".. Citovat
Y2K Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Béďa zalezi co se s tim bude delat (vytahovani, lakovani atd.) ale odhaduju to tak na 2ku za opravu.. No to by nebolo az tak zle....teda ak myslis CZK alebo nejaku podobnu menu Citovat
Y2K Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Béďa jasne ze ne eura ale Kc.. OK, tak inak... Myslite ze to je dobra cena??? Ja viem ze to treba osobne vidiet a bla bla...ale tak prvy dojem... Citovat
Hadra Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Můj názor: Bouchlá motorka, křáplý budíky, odřená a promáčklá nádrž, odřenej motor, řidítka, stupny, možná podsedlovka, která není nafocená. Za 63 mají kluci u nás krásnou 99 ve žluté barvě.S novejma gumama a českým TP. Ale dělej jak myslíš, já osobně bych to nebral. Citovat
Y2K Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Hadra Můj názor: Bouchlá motorka, křáplý budíky, odřená a promáčklá nádrž, odřenej motor, řidítka, stupny, možná podsedlovka, která není nafocená. Za 63 mají kluci u nás krásnou 99 ve žluté barvě.S novejma gumama a českým TP. Ale dělej jak myslíš, já osobně bych to nebral. No ved ja som nepovedal ze ju beriem... Prave preto sa tu pytam a dakujem za nazory... A inak ked mate pre mna ponuku sem s nou....ale najradsej by som bol ciernej... Citovat
Y2K Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Hadra http://www.free-moto.cz/nabidka.htm Hmm...skoda len toho dovozu a tej farby... Citovat
Y2K Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 No pravda je ze by sa mi hodila k autu Citovat
Pata Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Tak za opravu nadrze pocitej minimalne 4-5tis, kdyz vemu, ze jen lakyrnik dneska veme kolem 3 tis za kousek a tohle neni nejaky maly plast, aby se to dalo odflaknout. Pripocitej Hondi samolepky, vytahnuti a bezbarvy lak nakonec... hmmm no a ty budiky radeji nebudu komentovat, zkus se ze srandy poptat na vrakacich, kolik te vyjdou starsi a moc rad od toho das ruce pryc... Hadra: Na Free-moto mam ty nejlepsi reference, sam jsem od nich bral svoji VFR Citovat
Hadra Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Pata: Jj, kluci tam mají opravdu fajnové motorky a je vidět, že tím žijou a Prostějov je moc malej na to, aby si dovolili mít negativní reklamu. Y2K: Proč dovozu? Jako z Itošky nebo odkud to je? Nebo dovozu na SK? To nevím jak to chodí. Ale dovozových motorek je u nás podle mně tak 90%. Jinak ty budíky stojí myslím kolem 20tis a jen ten chromovanej plast asi 4tis ( jestli si to dobře pamatuju ). Citovat
Y2K Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 JJ...myslel som to z dovozom ze dam este tak 500 Eur za prihlasenie na SK. Kazdopadne ale ponuka zaujimava... Citovat
Y2K Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 No tak zlta uz je fuc... Ale je tam cierna Co vy na to? Citovat
Pata Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Y2K: ta devitka? to te odfoukne Nepsals, ze to mas na nauceni? Citovat
Y2K Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: Pata Y2K: ta devitka? to te odfoukne Nepsals, ze to mas na nauceni? Ne ne...mal som na mysli tu ciernu Hornet 600, je tusim 4 alebo 5 v poradi dolu... Citovat
Karny Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 No tak ja jsem se taky zblaznil koupil sem enduro kawasaki klr 650.a uz jezdim když je počasí a zatím super.:super Citovat
KoudaK Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Jo bylo by dobrý než vyrazíš na silnice se zaregistrovat mezi dárce orgánů... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.