Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jeden moj znamy ma Hondu Hornet 600ku, ale ta jeho vyzera krajsie, ako ta v inzerate.. asi v novom modeli nieco skraslili, kedze ju kupoval iba minule leto a cisto novu :):) inac on ma cervenu, a paci sa mi viac ako cierna ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

zalezi co se s tim bude delat (vytahovani, lakovani atd.) ale odhaduju to tak na 2ku za opravu..

No to by nebolo az tak zle....teda ak myslis CZK alebo nejaku podobnu menu :D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

jasne ze ne eura ale Kc..:D

OK, tak inak...

Myslite ze to je dobra cena???

Ja viem ze to treba osobne vidiet a bla bla...ale tak prvy dojem...

Odesláno

Můj názor: Bouchlá motorka, křáplý budíky, odřená a promáčklá nádrž, odřenej motor, řidítka, stupny, možná podsedlovka, která není nafocená. Za 63 mají kluci u nás krásnou 99 ve žluté barvě.S novejma gumama a českým TP. Ale dělej jak myslíš, já osobně bych to nebral.

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Můj názor: Bouchlá motorka, křáplý budíky, odřená a promáčklá nádrž, odřenej motor, řidítka, stupny, možná podsedlovka, která není nafocená. Za 63 mají kluci u nás krásnou 99 ve žluté barvě.S novejma gumama a českým TP. Ale dělej jak myslíš, já osobně bych to nebral.

No ved ja som nepovedal ze ju beriem...

Prave preto sa tu pytam a dakujem za nazory...

A inak ked mate pre mna ponuku sem s nou....ale najradsej by som bol ciernej...

Odesláno

Tak za opravu nadrze pocitej minimalne 4-5tis, kdyz vemu, ze jen lakyrnik dneska veme kolem 3 tis za kousek a tohle neni nejaky maly plast, aby se to dalo odflaknout. Pripocitej Hondi samolepky, vytahnuti a bezbarvy lak nakonec... :myslim hmmm no a ty budiky radeji nebudu komentovat, zkus se ze srandy poptat na vrakacich, kolik te vyjdou starsi a moc rad od toho das ruce pryc...

Hadra: Na Free-moto mam ty nejlepsi reference, sam jsem od nich bral svoji VFR :super

Odesláno

Pata: Jj, kluci tam mají opravdu fajnové motorky a je vidět, že tím žijou a Prostějov je moc malej na to, aby si dovolili mít negativní reklamu.

Y2K: Proč dovozu? Jako z Itošky nebo odkud to je? Nebo dovozu na SK? To nevím jak to chodí. Ale dovozových motorek je u nás podle mně tak 90%.

Jinak ty budíky stojí myslím kolem 20tis a jen ten chromovanej plast asi 4tis ( jestli si to dobře pamatuju ).

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Y2K: ta devitka? to te odfoukne :) Nepsals, ze to mas na nauceni? :aut

Ne ne...mal som na mysli tu ciernu Hornet 600, je tusim 4 alebo 5 v poradi dolu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...