Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ja sa nepotrebujem na tom nahanat....chcem sa len povozit...uvidime

tim jsem nechtel rict ze bys mel zavodit, na to jsou ostatne jine motorky ale pokud planujes jezdit ve dvou tak bandit1200 je mozna lepsi volba.. :roker

jinak info o tom hornetu bych mel mit dneska, tak ti pak dam vedet..;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

tim jsem nechtel rict ze bys mel zavodit, na to jsou ostatne jine motorky ale pokud planujes jezdit ve dvou tak bandit1200 je mozna lepsi volba.. :roker

jinak info o tom hornetu bych mel mit dneska, tak ti pak dam vedet..;)

No skor sam takze asi predsa ten Hornet...

A budem ti vdacny ked mi potom das vediet...

Odesláno

kdyz porovnam horneta600 a bandita1200, oba prakticky stejny vykon a v jizde v jednom srovnatelny.. jakmile ale sedeli na motorce dva lidi tak hornet bohuzel nestihal..

Není blbost srovnávat šestku a dvanáctku? Nebo jde o omyl?

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

bo kazdy motorkar je svym zpusobem blazen :super

jaaj taaaak...uz som sa zlakol ze nieco ine...

PS: Tak to vyzera ze konecne nahodim tie pruziny od teba :super

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

no uz je na case... :) tak at slouzi, pruziny i motorka! :papa

No nechcel som ich davat na zimu, takze teraz prichadza ten cas....

A dik...aj ked teda motorka este nie je doma, ale snad bude

Odesláno

jak jsme slibyl, tady je info..;)

Honda CB 600 F Hornet.

- r.v. 2000

- STK do 08/2009

- původ Itálie, první majitel v ČR

- V TP je zapsáno 25KW, jinak plně otevřená.

- najeto 31.300 km

- při 30.000 km výměna oleje.

- při 24.000 km výměna svíček + střední servis

- řetězová sada 50% (jednu sezonu bezproblému vydrží)

- pneu a brzdy 70%

- celkově spolehlivá, bílé miniblinkry, 2x klíč, drobné kosmetické vady (viz foto)

post-0-14109604330653_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

kdyz porovnam horneta600 a bandita1200, oba prakticky stejny vykon a v jizde v jednom srovnatelny.. jakmile ale sedeli na motorce dva lidi tak hornet bohuzel nestihal..

Není blbost srovnávat šestku a dvanáctku? Nebo jde o omyl?

jak se to vezme, cenove i vykonove to srovnatelny je..

Odesláno

Beda tak to aspom porovnavej s 900 tovkou hornetem :P

Jo jo, SV 650 tka ma zatah od spodu jak svine :) Ale samo potom by ji hornetak dal.

Co se tyce tych zacatku, stale si myslim ze na taky zacatky je CB predse jen lepsi jak Hornet. Hornet ma predse jen motor s CBRy , a neskuseneho vodice muze velmi lahko povlacit. Neskuseni ridic sadne, zisti jak se hornet lahko ovlada, jak dobre taha kdyz mu luskne a uz to jede, bacha na to :(

Na take obycejne vozeni bych asi radsi SV cko 650 tku. Predsejen ma i jednoduchsi udrzbu, je o nece levnejsi, vzhledove velmi podobny, velmi prijemny zvuk a pardny tah od spodu ... Na vozenie je to parada :)

:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:mrk

Odesláno

cena se bude odvijet urcite podle aktualnich cen na trhu.. zatim to nema moc cenu resit ;)

OK...dik za info

Odesláno

Béďa: Ale je nejspíš padenej. Cenu takovéhle motorky se pohybuje od 50ti do 70ti tisíc dle stavu ( teďka ). Já mám v podstatě to samo, rok 99, najeto 30tis. Takhle je z fotky patrné sedřené víko motoru a k těm miniblinkrum - to má koneckonců každej ital.

A k tomu srovnání B12 a H6 - to je docela blbost, objem nenahoníš ničím.

A k těm začátkům - ano H6 jede jako prase a člověku, kterej nikdy na ničem nejezdil způsobí hodně problémů ( pokud nebude jezdit do 5 tis ), je to \"ostrá\" motorka.

Odesláno

Hadra: sedrene viko je jasne znameni toho ze motorka lezela, jak moc nevim (takhle uz to bylo dovezeno z Italie), nejsem majitel takze nemuzu dale slouzit.. nikomu tady nic nenutim jen jsem chtel trosku pomoct.. ;)

co se tyce srovnani B12 a H6 tak ano objem nenahradis ale co takhle pomer vaha/vykon?? to plati asi vsude at motorky tak auta.. nebudu se tu ale prit, motorky nejsou zrovna muj obor..:)

Guest Scratch
Odesláno

jen varuji pred italii a pokud je kamarad z jihu moravy, muze to byt kradenka - tim vsak nechci kazit nikomu obchod

ja uvazuju o banditovi - jako sve prvni motorce. Ale hornet se mi taky libi, kazdopadne to musi byt nakedbike. Asi tomu ustoupi snizeni pezota, no uvidime.....

kazdopadne ceny v cr jsou nesmyslne natahle, v nemecku to vyjde daleko levneji. Kdyz mi na tu masinu da MissScratch souhlas, tak pro ni pojedu jedine do nemecka....

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jen varuji pred italii a pokud je kamarad z jihu moravy, muze to byt kradenka - tim vsak nechci kazit nikomu obchod

ja uvazuju o banditovi - jako sve prvni motorce. Ale hornet se mi taky libi, kazdopadne to musi byt nakedbike. Asi tomu ustoupi snizeni pezota, no uvidime.....

kazdopadne ceny v cr jsou nesmyslne natahle, v nemecku to vyjde daleko levneji. Kdyz mi na tu masinu da MissScratch souhlas, tak pro ni pojedu jedine do nemecka....

V DE som tiez pozeral....ale nezdali sa mi tam tie ceny nejak zvlast nizke...a ked priratam este prepis....myslite ze sa to oplati?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...