dobrmik Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 bubakkaja:jj jezdím jen na babetě...KtM tomu jen říkám:D:D Citovat
Y2K Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Vyfuky su Termignoni, talianska znacka... Ako tu ktosi napisal pre Ducati jedina. Mozno to aj tak bude kedze tato firma ma zakazane predavat produkty pre motorky Ducati, vyrobky tejto firmy sa daju kupit jedine v Ducati Lubk0: A myslis ze mne sa taka znacka paci? Bohuzial nasi pani policajti si vymysleli ze budu davat taketo... Som ju kvoli vyfukom musel posunut nizsie. Keby boli male ako kedysi nebol by problem, ale tak co narobim? [upravil dne 15.3.2010 Y2K] Citovat
oni Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 moc pekne, fakt moc pekne, krasne ti to ladi! a zvuk musi bejt vic nez luxus. ducati jsou stejne krasny motorky! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: bubakkaja Neznas proto ze asi nejezdis na motorce:D A ja mam taky takove znacky. Aha, tak teda neznam ... A tuto znacku napriklad si asi vystrihol s kartonu Neviem ci sa take davaju a kedy, ale mala ich viac ako polovica tunajsich motorkarov ... Citovat
Y2K Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Su v podstate dve moznosti... Znacku dostal pred februarom 2009, kedy sa menila vyhlaska, predtym sa davali este \"male\". Alebo si nechal spravit malu, ale to je na pokutu, ked policajti zistia kedy si dostal TP tak to mas spocitane. Otazka je ci to budu zistovat alebo nie. Ja teda o pokutu nestojim, hlavne niecim takym co je takto na ociach. Uz aj tie vyfuky by mohli riesit... [upravil dne 16.3.2010 Y2K] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.