Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

pokud zacinas tak velice dobra motorka, snadno citelna.. ;) mam kamose co ho chce prodat takze kdybys mel zajem, poptam se ti..

jinak \"nahac\" je best!! :P

Kludne sa pytaj...a daj mi vediet :papa

Aj ked teda asi dovoz z CZ zas bude nieco stat...

[upravil dne 26.1.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Mef

Tohle není zrovna moje krevní skupina. Já bych radši něco takovýhleho:)

to má táta v garáži... se vždycky bojim abych to nesundal když zajíždim :roll:aut

Odesláno
Původně zaslal: oni

ta motorka vypada luxusne,bral bych ji vsema deseti,krasna.... vem ji hned!

Mas na mysli teraz tu ciernu?

Ak hej vyzera dobre...ale aj cenu ma dost velku, daju sa aj lecnejsie...

Odesláno

Toz na hornete, 600 vke v zlte farbe sem si uz par krat zajazdil :)

je to supr vozitko... taky sem zvazoval motorku, ale zatim jeste pockam... Vodicak uz je :P

Jedine co mi na hornete vadi, ze je mala. Ja mam 192 Cm a kdyz se na nekoho takoveho na hornete pozres, tak je to trocha smiesne, a pripada mi to ako keby na tom sedel slon...

Ja by sem momentalne asi volil Suzuki SV 650 tku, ty modeli s kulatym svetlem. Maji nadherni zvuk, a odpich z mista je neskutecny, a i ked maji mene KW ...

Ale zalezi na tobe. Horneta je velmi lahko ovladatelna, a jede se na ni velmi lehce. SV 650 je uz dle miho trolinka nemotornejsi, ale ozaj len kousek. Zato se mi SV cko dizajnove trochu vic liby, hlavne ti diodove svetla vzadu, a ten zvku :P

Inac nahac je to nejlepsi co muze byt.

Na supersportu se blbe cestuje, vim z vlastni skusenosti ( i kdyz ne velka dalka) ale predse... Takze je to spise motorka pro santeni v okoli a podobne. Na dovolenku nebo nekam na chatu bych s ni asi nejel...

Na chopperoch a podobne mas zase pohodovou jizdu, jenze rychlost tam nepripada v uvahu, respektive kdyz ano, tak te sfoukne se sedacky.

Nahac je neco medzi, da se s tym jet i sportovne, i klidano pijanko, znese to i lahsi teren, na dovolenku je to tez parada ...

Odesláno

No vitaj....

Som rad ze suhlasis....inak ja zas tak vysoky nie som, takze pre mna ako stvorena...

No som zvedavy ako to dopadne....

Kazdopadne som to chcel riesit nejak v aprili alebo tak, necakal som ze sa budu ponuky takto hrnut...

PS: Co moja SZ?

Odesláno

Hehe --- další nakaženej... Jinak mu chybí držák na podsedlovce a nemá origo zrcátka co tak vidím na první pohled. Jinak je Hornet parádní motorka, jednak hezky ovladatelná a jednak docela ostrá oproti třeba CB 500 nebo podobným 2válům. Co se týče cestování, tak nějakej luxus to není, ale zvykneš si. A že je to naháč? Na jakou škodu to je? snad jen, že se Ti blbě pojede nad 130km/hod a pokud si na ničem nejezdil, tak vydržíš dýl na světě. Spotřeba kolem 6ti litrů podle toho jak za to taháš, ale ono za to za chvíli taháš, protože to má super zvuk kolem 8tis:D . Hlavně si dobře vyber a pak dej vědět co jsi sehnal.

Odesláno

takze kamos rikal ze proda az tak duben/květen kdy by chtel zmizet do UK.. pokud do ty doby nesezenes tak by mela byt k mani.. :roker

To bol aj moj povodny plan...takze to by problem nemal byt...

No a posli nejake info a foto nech mozem slintat :D

Odesláno

Jo tamto sem poslal, zatim bez odpovedi. detailne se tomu budu venovat v stredu, prepac, ale zajtra mam opravny termin na skole s etiky, kera je ku*wa tazka, a nejak se nestiham ucit. Dnes sem cely den v praci studoval :(

Hadra v poho ale srovnavat CB500 vku s hornetem :(

Ja ale rikam, pred tym jak koupis horneta, opac tu SV 650 tku. Ani ja sem ji neveril, ale po odskouseni sem byl ocaren...

Popripade levnejsi varianta by mnel byt BANDIT... Tie idu lacnejsie a tiez to je pohodicka...

Odesláno

Nevadi, nic sa nedeje, len som sa pytal...

No po Banditovi som pokukoval tiez ale toto sa mi proste viac paci, ved uvidime ako to doapdne.

A drzim teda palce z etiky....

Odesláno

Já to nesrovnávám, jen dávám přirovnání, protože pokud by ses někoho zeptal na motorku do začátku, tak Ti poradí CB, GS nebo ER5. Jedou moc hezky, ALE nejedou tak jak H6. Bandit má menší výkon a je těžší. Na SV jsem jel, oproti Hornetovi má sportovnější posaz, pokud má plexi, tak je jízda komfortnější, má jinak stavěné řízení a v zatáčkách se mi zavírala, protože na ni nejsem zvyklej, dvouvál jede hódně slušně, má lepší zátah ze spoda a zvuk je o něčem jiným než 4vál.

Odesláno

kdyz porovnam horneta600 a bandita1200, oba prakticky stejny vykon a v jizde v jednom srovnatelny.. jakmile ale sedeli na motorce dva lidi tak hornet bohuzel nestihal..

Odesláno

kdyz porovnam horneta600 a bandita1200, oba prakticky stejny vykon a v jizde v jednom srovnatelny.. jakmile ale sedeli na motorce dva lidi tak hornet bohuzel nestihal..

Ja sa nepotrebujem na tom nahanat....chcem sa len povozit...uvidime

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...