Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo takze si myslim ze sem nasel :)

Otazka, tu kluku dveri ty takisto odtrhli ked ty vykradli auto ?

Inac ked sa mozem vyjadrit, vybral si si najhorsie miesto na parkovanie na celej kopanke. Vola razi tadial vecer chodim, frajerka byva pod slovnaftkou na bucianskej, a ked ideme niekedy pit, a odprevadim ju domov, chodim okolo tychto garazi.

V noci sa tam potuluju rozne individua, inac povedane je to raj. Neni tam ani cloveka, su tam garaze, a rozbitie skla tam nikto nepocuje, respektive nevidi ...

PS : Ta 307 ma v pozadi se tam vtierkla cirou nahodou :P

[upravil dne 25/1/09 Lubk0]

post-0-1410960431385_thumb.jpg

Odesláno

Našiel si dobre.

Tá klučka sa mi podarila čírou náhodou ešte pred tým, ale už som zohnal novú len ju musím dať streknúť do strieborna. :super:potlesk

Ja viem ,ale aj pri ceste vedľa baráku alebo oproti pri hlavnej ceste to nieje žiadna výhra. Už tam pár áut zahučalo (zmizli alebo boli poničené stierače, zrkadlá a tak)Skús poradiť niečo lepšie na parkovanie lebo ja viem že to nie je bohviečo ale nemôžem nájsť dobré miesto.

Nevieš kde by som mohol nájsť číslo farby, lebo na stĺpiku pred. dverí sa mi nezdá že by som ho mal. A ak môžeš tak daj aj foto štítku.:myslimDík

[upravil dne 26/1/09 gedu]

[upravil dne 26/1/09 gedu]

Odesláno

Posli mi vin cislo, cez U2U alebo na mail kollar.lubos@gmail.com a dam ty vicuc se serviceboxu, vse o tvem aute...

Co se tyce parkovani, parkoval by sem asi primo pred tou budovou na tem kousku.

Skusil sem rychli nakres v skicari :)

Ty parkujes na te cervene bodke, ja bych parkoval na tom zelenem, teda hned pred budovou. Auto je videt hned z hlavni cesty, je to tam osvetlene, a je to frekventovane... Chodi tam i kopec policajtu.

Osobne lupici chodi kradnout na tmave miesta, nie na osvetlene vedla frekventovanej hlavnej cesty .... Tu cast mate dost kritickou tam akurat, sama tma, a oblubene miesto kade sa chodi na disko a podobne...

[upravil dne 26/1/09 Lubk0]

post-0-14109604325806_thumb.jpg

Odesláno

No osobne nemusis moc rozmyslat, ja mam s mojim autom predchadzajucim co to uz odskakane, otvorili mi ho 3 krat..

Na tom miste je lampa a je nenormalne osvetlene. Dneska vecer sem tade proje aj kolem tviho auta, a na tom placku uz stalo 306 break taky stribrna, a myslim renault thalia. Ty lidi tam parkujou kvuli tomu svetlu. Kdyz uz ne tenhle plac, tak bych to dal na to mali parkoviste cez cestu jak je oproti sidlisti pri tom Herdovom namesti...

V kazdem pripade aspom k ceste, nebo nekde kde je svetlo.

Mas to proste na tmavem parkovisti mimo cesty kde jsou garaze a kde nikdo v noci neni. Pokud si nekdy koupis dalsi autoradio, tak ty sklo rozdrb*u zase, lebo si budu mysliet, ze najdu predny panel niekde v skrinke, aj ked ho nenajdu, narobia skodu...

Inac nekdo s rodiny je policajt nebo tu cepici tam mas jen tak :P

Odesláno
Původně zaslal: gedu

Našiel som www stránku, kde sú popísané výbavy limitovaných sérií áut. Kto má záujem tak nech sa páči je síce vo francúzštine ale...

http://aebergon.club.fr/Peugeot/page_Peugeot.htm

:super:super:super

A kde na autě zjistím jakej mám konkrátní typ.

Koukal jsem do ServiceBoxu a tam je:

Úroveň výbavy - STUPEŇ 2

Přídavný emblém, různé - BEZ PŘÍD MONOGRAMU

Emblém - SR

Jízda - ŠŤASTNOU CESTU :)

A co znamená :\"Základní koncepce - (D) NSR \" To jako že je to auto určený pro německo?

Odesláno

Stupeň výbavy alebo označenie limitovanej edície býva na predných dverách pri blatníku. Ty by si tam mal mať pravdepodobne \"SR\".

S tou základnou koncepciou to bude pravdepodobne tak ako si napísal.:papa

Odesláno

dolly, ty nemas auto s limitovane serie, a patris este pod stare oznaceni SR ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...