Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chcem sa spýtať len pre informáciu.

Mám 306 r.v.1999 a je označená (na predných dverách) logom NORWEST. Vie niekto čo tam toto logo znamená?

:myslim

[upravil dne 31/1/09 gedu]

Odesláno

je to oznaceni nejake spesl akcni edice, mohla mit napriklad hlinikove disky bez priplatku, nejake prvky vybavy navic, ktere by jinak byly za priplatek

406 byla treba Husky, Mistral

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Ferry

406 byla treba Husky, Mistral

OT: Ferry nemáš náhodou nějaký jejich přehled, prospekt apod? Dik

bohuzel

Odesláno
Původně zaslal: gedu

cez service box som zistil, že sa volá škoricový zamat.

FOTO BY NEBOLA :D

Do ruznich special serii se montovali i scela pekne sedacky, ktere si v jinem pugu nevidel ktory nepochadzal ze serie nevidel (kdyz si je tam nedodelal), ako vrchol dizajnerskeho umenia pre MNA (nie pre vsetkych) povazujem 306 ku vo vybave ROLAND GAROS, ta biela koza zo zelenym je uchvatna :)

Takze sem len chtel vedet, ci mas sedacky seriovky, nebo vyzeraj nejak special... Inac kde v TT bydlis kdyz to neni tajny :)

Odesláno

Myslím, že ja mám celkom obyčajné sériové sedačky. Keď budem môcť tak spravím lepšie foto, mám len takéto.

Tajné to nie je, bývam na Kopánke.

Avšak nálada mi klesla na bod mrazu, lebo dnes som mal v aute nezvaného návštevníka. Škoda: 2 rozbité okná a ukradnuté rádio.

:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 23/1/09 gedu]

post-0-14109604249619_thumb.jpg

Odesláno

Ty vole :) A kde na kopanke ? Ja totiz byvam na kopanke tiez :)

Cerveny peugeot sedan, byvam na ulici oproti Hotelu EMPIRE, Legionárska, a na hajdoczyho tiez oproti hotelu empire mam garaz...

Kde ty to vykradli ? Na akej ulici ?

Odesláno

Na špačinskej ceste kúsok od potravín Jednota, a mal som to zaparkované vedľa budovy bývalej Teplárenskej spoločnosti. Nuž smola, ukradol len také staré rádio, lebo mu nešiel dávať dole predný panel tak som ho tam musel nechávať.Čo však ma na*ralo že narobil veľkú škodu s oknami:bacha.

Odesláno

Pokial sa nemylim, na spacinskej je predajna jednota jedine tam pri namesti J HERDU tj pri univerzite cyrila a metoda ano ?

No tie okna ma mrzia, mas uz nejaku nahradu ?

Odesláno

Nemýliš sa. Okná som našťastie hneď včera zohnal na vrakáči na Nitrianskej a pretože som

si musel vziať dovolenku tak som ich aj s otcom hneď nasadil.:)

Odesláno

Zachvilu pojdem za frajerkou, tak sa prevezem cez sidlisko a pohladam nejaku peknu 306 ku :)

Odesláno

No tak som sa previezol po sidlisku ale videl som iba bledomodru 306 ku sedan TAXI a tmavo zelenu staru 306 ku HUSKY ... :(

Odesláno

Kuwa, ale potom musis byvat dalej od tych potravin, alebo si nebol doma :(

Odesláno

Celý deň som bol doma. Oproti univerzite na špačinskej je budova bývalej teplárenskej spoločnosti a garáže, na o a tam parkujem.

[upravil dne 24/1/09 gedu]

Odesláno

Kuwa tak sem hledal spatne :) Ale dnes sem okolo jel...Tam inac chodivam elektrikarovi, jak sou ty garaze, s puntom mi nadelal zazraky za 7 kil :) Neva, zajtra okouknu :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...