Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau 106-tkaři,

mám takový menší problém, a to takový, že nevím jakou baterku (označení, typ .... atd.) zakoupit do centrálu. Při koupi auta jsem tam měl nějaké dvě, ale byly moc velké (vysoké) a tudíž plast na klíčku přesně nelícoval a sem tam se mi stalo, že při startovani jsem oddělil spodní část od vrchní:-/...Při koupi jsem to neřešil, protože auto mám od kámoše, zdálo se mi to jako prkotina kterou doladím, no rok se sešel s rokem a začiná mě trošku sr*t, že pořád klíček rvu do zámku (v noci je to trošku dřina:D)...Zkoušel jsem se zeptat v prodejně autokelly, tam mi moc \"přjemný\" pán řekl že to vůbec nemají a tak jsem naivně šel do hodinářství a vytáhl ty dvě baterky, jestli nemají 2 plošší, nebo jednu co by tam přesně zapadla, po 15 minutách jsem to vzdal a šel domů:bojim

A tak prosím o radu, jestli jsou tam 2 nebo 1 baterka, označení, typ, volty a třeba i nějaké foto a nebo kde můžu tyto baterky zakoupit...:)

Díky všem:)

Odesláno

CR 2025 jsou podle mě přesně ty, co mu dělaly problémy, protože jsou 2,5mm vysoký. CR2016 jsou 1,6mm vysoký, napětí mají stejný a není problém s nějakým nespasováním klíčku. Zatím jsem teda u 106ky viděl jen CR2016

Odesláno

Když už se řeší origo centrál, nevíte jestli se dá sehnat ten klíč a kolik by taková sranda stála? Resp tenovldač, mám tam tady origo a na klíči chybí asi nějaké to horná tlačítko a ovládání nefunguje :-( Má cenu to shánět nebo je lepší tam hodit novej centrál?

Odesláno

uz jsem se tady taky kdysi na to ptal, jelikoz mi to taky nefunguje. dostal jsem spousu odpovedí a vsechny rikaly jedno, vyplatí se koupit sada s vystřelovacím klíčkem a radiovým centrálem, než 1 origo klíček

Odesláno

Mě sada s 2 vystřelovákama, novou řídící jednotkou a 2ks vybroušených planžet vyšla na ten samej peníz co jen ten černej plastovej bazmek z origo klíče :D Takže volba byla jasná...

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Mě sada s 2 vystřelovákama, novou řídící jednotkou a 2ks vybroušených planžet vyšla na ten samej peníz co jen ten černej plastovej bazmek z origo klíče :D Takže volba byla jasná...

Neměl by jsi nějakej odkaz, kde jsi ho bral?;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...