petra1 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Mám problém se startováním 306.Vyměnila jsem vadný starter a autíčko nenaskočilo.Dala jsem tam tedy starter jiný a opět nic.Je slyšet jak cvakne ale motorem neotočí.Když je venku a je natvrdo připojený k baterii tak maká jako čert.Jak ho ale namontuji tak nic.Čím to může být? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Menil si komplet starter aj s tou cievkou ? Lebo pokial si nevymenil tu cievku, ktora je nad starterom samotnym, tak to ma za ulohu ona. Kdzy ho totiz pripojis napriamo na baterku, tak sa vyhnes tej cievke.. Cvakanie ma za nasledok ona... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Venoval som sa tomu u kamaratovej 405 ky... Presne tvoj problem, tak si to precitaj Citovat
bombarderik Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Presne ako hovori Lubk0, ja som mal ten isty problem a bola to cievka, vymenila sa a je po probleme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.