Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

byla to rana jak hovado, predstavte si jak je asitak velkej kanal a jako kdyby byl otevrenej, tak asi 15 cm hluboky, tak sem do toho vlitnul asi v 80ti a to sem jel na 2 a plnej, tak si to predstavte... :myslim sem proste kokot...

Opravit to urcite pujde, ale jsou to zase vydaje navic ted pred generalkou motoru.... :(

Odesláno
Původně zaslal: Error07

Opravit to urcite pujde....

Hmm, tak to může být fajn překvápko takovej kanál. :blicismajlik

Kolik tě vyšlo to kolo nový? Jestli náhodou nebude levnější než případná oprava. :myslim

Odesláno

jako netusim jak se to opravuje, jestli se to nejak nehrejva, ale kamos mi rikal ze je to opravitelny tak za 1500 kolo... a cela sada bez gum vysla na 13.000 - tudis zkusim opravit...

Odesláno
Původně zaslal: Ondřík106s

nahreje se to a pod rengenem se musí opět spravit mikro vlásečnice, které jsou narušené, taky se mi to stalo, podobně, práce trvala 2 dny a kolo jak nové

A cenovka? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Ondřík106s

nahreje se to a pod rengenem se musí opět spravit mikro vlásečnice, které jsou narušené, taky se mi to stalo, podobně, práce trvala 2 dny a kolo jak nové

A cenovka? :myslim

cenovka je stejná jak jste psali vy, kolem 1500

Odesláno
Původně zaslal: Error07

nevíte něco v kolí Prahy a nebo v Praze??? bojím se o lak při nahřívání :( znicej ho??

Tady někdo agressorovi radil někoho kdo to dělá v Praze tuším. Jinak co se laku týče, tak ti nejlíp poradí tam kde to opravují. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...