Mr.Din Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 už mám ty dveře rozebraný minimálně 2 měsíc, opravil sem ti poprskané kabely mezi dveřmi a karoserii,, a dycky to funguje jen chvili to stahování.., ale zjistil jsem že je to v tom konektoru co je vevnitř dveří,, mám teda dotez jesi se dá koupit novej ten svazek do dveří,, a cca za kolik,, nebo bych to musel řešit tak že bych sehnal ruční stahování koupím to co bude levnější,, ještě mi de o to jestli tam to manuální pujde do těch dveři jesi se nemusi nic předělávat..??? je to 97. 3dv, díky.. Citovat
dodino Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 ak tam mas viac kablov zlomenych tak by bolo dobre konektor odstranit a natiahnut nove kable bez konektora tak ako je vo viacero autach.je to asi 11 kablov.mne sa podarilo konektor rozrezat a 2 kable spojit.potom som konektor zlepil.v peugeote som sa na konektor pytal tak mi ho blbci ponukali zy 30 000sk aj s kablami.ze vraj konektor samotny kupit nejde. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: dodino ak tam mas viac kablov zlomenych tak by bolo dobre konektor odstranit a natiahnut nove kable bez konektora tak ako je vo viacero autach.je to asi 11 kablov.mne sa podarilo konektor rozrezat a 2 kable spojit.potom som konektor zlepil.v peugeote som sa na konektor pytal tak mi ho blbci ponukali zy 30 000sk aj s kablami.ze vraj konektor samotny kupit nejde. Dodino neprehanas trocha ? Urco ty ho neponukali za 30 000 Sk ... Kablovi zvazek medzi kastli a dverami stoji neco pred 2000 Sk, zalezi na roku vyroby, vybave atd... Co sem se ptal, kabel uvnitr v dverich ma vyjst v autorizovanem lacnejsie. Este lacnejsie by som to videl na vrakovisku. Aj tak sa cudujem, ze su zle kable vnutri ... Citovat
Mr.Din Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 jo jenže na vrakovišti nemáš záruku že to nebude to samí.., ještě by mě teda zajímalo,, to jestli na ty dveře jde dát to ruční stahgování bez nějakých uprav.. Citovat
olda Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Ten konektor je tam jen kvůli sundavání dveří,když ty konektory odstřihneš a naletuješ tam kus kabelu,mezi dveře a sloupek dáš husí krk,tak to bude fungovat bez problémů,kolikrát budeš sundavat dveře,že? Citovat
Mr.Din Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 no jasný no,, de o to že je tam na to dost málo místa.., mezi těma dveřma a karoserii.., ale jesi neseženu ten dveřní svazek asi to budu muse tak udělat.., Citovat
olda Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Proč málo místa?Pořídíš pár kabelů,uěláš spoj ve dveřích a druhý ve sloupku,aby nebyli spoje namáhaný a je to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.