kajvet Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: denoo prema, pozeram ze ty mas 120kw pisane, aj si skusal maximalku? O maximálku u chipu moc nejde...ta je daná možnosti převodovky ale zrychlení je lepší a 215 jsem s tím jel jak nic.....a to mám pánové o proti některým 1720 kg těžké prázdné auto Kajvet asi potvrdí že tyto naše káry jsou tak těžké..... Jj, ale když se to rozhýbe tak to letí... já jel 210,ještě by to kousek šlo,ale už jsem musel brzdit.... do 160-170 je pro mě v tomto autě pohodová a pocitově bezpečná rychlost... Citovat
Zipík Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Zajet do servisu a nechat aktivovat.Já mám taktéž možnost kdykoli denní svícení vypnout;) Citovat
Zipík Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Přema Původně zaslal: denoo prema, pozeram ze ty mas 120kw pisane, aj si skusal maximalku? O maximálku u chipu moc nejde...ta je daná možnosti převodovky ale zrychlení je lepší a 215 jsem s tím jel jak nic.....a to mám pánové o proti některým 1720 kg těžké prázdné auto Kajvet asi potvrdí že tyto naše káry jsou tak těžké..... Jj, ale když se to rozhýbe tak to letí... já jel 210,ještě by to kousek šlo,ale už jsem musel brzdit.... do 160-170 je pro mě v tomto autě pohodová a pocitově bezpečná rychlost... JJ taky jsem to zkoušel 215km/h.Jak říká ale Kajvet.Do těch 170 se cítím bezpečně;)Jinak stejně aktivuji na 136 tempomat a jedu na pohodu:papa Citovat
Michael coupé Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 na páčce na blikry máš tlačítko jako na klakson.Strč klíše do bošárny zmáčkni tlačítko a drž ho,otoč klíčem do první polohy a napíše ti buď auto nebo man alespoň tak je to na 607,ale pokud máš v BSI od servisu nahráno pořád vypnout to nepůjde leda diag. Citovat
Laďa Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Když si aktivuji denní svícení na displeji, tak mi bude fungovat i světelný senzor? Nebo ho tímto deaktivuji? Citovat
kajvet Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Laďa Když si aktivuji denní svícení na displeji, tak mi bude fungovat i světelný senzor? Nebo ho tímto deaktivuji? Bude ti fungovat a poznáš to na přístrojové desce,ta se ti rozsvítí když se senzor sepne, jinak přístrojovka nesvítí přes den (světla samozřejmě svítí stále) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.