Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: denoo

prema, pozeram ze ty mas 120kw pisane, aj si skusal maximalku?

O maximálku u chipu moc nejde...ta je daná možnosti převodovky ale zrychlení je lepší a 215 jsem s tím jel jak nic.....a to mám pánové o proti některým 1720 kg těžké prázdné auto

Kajvet asi potvrdí že tyto naše káry jsou tak těžké.....

Jj, ale když se to rozhýbe tak to letí... já jel 210,ještě by to kousek šlo,ale už jsem musel brzdit.... do 160-170 je pro mě v tomto autě pohodová a pocitově bezpečná rychlost...

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: denoo

prema, pozeram ze ty mas 120kw pisane, aj si skusal maximalku?

O maximálku u chipu moc nejde...ta je daná možnosti převodovky ale zrychlení je lepší a 215 jsem s tím jel jak nic.....a to mám pánové o proti některým 1720 kg těžké prázdné auto

Kajvet asi potvrdí že tyto naše káry jsou tak těžké.....

Jj, ale když se to rozhýbe tak to letí... já jel 210,ještě by to kousek šlo,ale už jsem musel brzdit.... do 160-170 je pro mě v tomto autě pohodová a pocitově bezpečná rychlost...

JJ taky jsem to zkoušel 215km/h.Jak říká ale Kajvet.Do těch 170 se cítím bezpečně;)Jinak stejně aktivuji na 136 tempomat a jedu na pohodu:papa

Odesláno

na páčce na blikry máš tlačítko jako na klakson.Strč klíše do bošárny zmáčkni tlačítko a drž ho,otoč klíčem do první polohy a napíše ti buď auto nebo man alespoň tak je to na 607,ale pokud máš v BSI od servisu nahráno pořád vypnout to nepůjde leda diag.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Když si aktivuji denní svícení na displeji, tak mi bude fungovat i světelný senzor? Nebo ho tímto deaktivuji?

Bude ti fungovat a poznáš to na přístrojové desce,ta se ti rozsvítí když se senzor sepne, jinak přístrojovka nesvítí přes den (světla samozřejmě svítí stále):super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...