Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

www.autodisky.cz - Chrudim

Kola byla obutá. Trvalo to 18dní a to jen proto, že jsem byl minulý týden do šesti v práci a než bych tam dojel... tak jsme se domluvili na tomto termínu. Mohlo by to být i o dost dříve pokud bych o to nějak extra stál. Ale nemám kam spěchat, přeci jenom je léto ještě daleko. :)

Ještě doplním, že v ceně uvedené výše je komplet pneuservis. :)

Kdyz bych chtel ty kola opravit mam tam nejdrive zavolat a nebo rovnou privezt a domluvit se???

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Kdyz bych chtel ty kola opravit mam tam nejdrive zavolat a nebo rovnou privezt a domluvit se???

Takhle, já poslal mail. Pán se telefonicky ozval, domluvili jsme se, že to omrkne na místě a řekne co a jak. Hlavně jde o to kdy tam bude.

Na místě jsme zjistili, že jedno kolo je dost bouchnutý a ostatní taky nejsou stoprocentní.

Domluvili jsme se, že proběhne rovnání, retuše + samozřejmě pneuservis a ještě termín do kdy má vše být hotovo.

Kola jsem tam ještě ten den nechal.:) A jsem za to rád. :)

Odesláno

Takhle, já poslal mail. Pán se telefonicky ozval, domluvili jsme se, že to omrkne na místě a řekne co a jak. Hlavně jde o to kdy tam bude.

Na místě jsme zjistili, že jedno kolo je dost bouchnutý a ostatní taky nejsou stoprocentní.

Domluvili jsme se, že proběhne rovnání, retuše + samozřejmě pneuservis a ještě termín do kdy má vše být hotovo.

Kola jsem tam ještě ten den nechal.:) A jsem za to rád. :)

Ja bych nechaval rovnat dve kola, protoze jednou je hodne bouhcly a to druhy je asi tak trochu bouchly dle zavazicek... Tak ja mu napisu a dohodnu se s nim.... Diky :)

Odesláno

Tak ja mu napisu a dohodnu se s nim.... Diky :)

Jasný nemáš zač.

Kdyby si tam jel, tak dej vědět U2U a když budu mít čas tak bych přijel na pokec. :)

Odesláno

Jasný nemáš zač.

Kdyby si tam jel, tak dej vědět U2U a když budu mít čas tak bych přijel na pokec. :)

Ja mam tiež v plane sa tam zastavit,mam oderky na dvoch kolach.Len by ma zaujimalo či tam musim dat všetky kola alebo len tie poškodené?Totiž neviem či to finalne niečim striekaju alebo ako...aby potom nebol odlišny odtien...
Odesláno

Jasný nemáš zač.

okej tak fajn :) no mozna pristi patek tam pojedu no takl se trebas dohodnem :)
Odesláno
Původně zaslal: antal

Ja mam tiež v plane sa tam zastavit,mam oderky na dvoch kolach.Len by ma zaujimalo či tam musim dat všetky kola alebo len tie poškodené?Totiž neviem či to finalne niečim striekaju alebo ako...aby potom nebol odlišny odtien...

Vše záleží na tobě a na domluvě. ;)

Ale s sebou bych přivezl všechny disky aby tam před tebou zkusil jestli nehází. Za to nic nedáš a jistota je jistota. :)

Odesláno

Původně zaslal: antal

Vše záleží na tobě a na domluvě. ;)

Ale s sebou bych přivezl všechny disky aby tam před tebou zkusil jestli nehází. Za to nic nedáš a jistota je jistota. :)

Jeden je ok bez zavazi na tom dalsim je nejak 5 a 10 a ten dalsi je vylozene bouchlej ale zavazicek tam moc neni a tan posledni tam je jich jak svina no....

Odesláno
Původně zaslal: čakom

BoneDaddy: moc pěkně opravený:potlesk

Jo dík. Ten pán to udělal fakt parádně. A to jsme se domluvili že se to vezme tak, aby nebyly vidět ty škrábance z 5ti metrů a udělal to tak, že mám teď problém, poznat to nejhorší kolo. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...