frape Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Ahoj, muzete prosim nekdo poradit kde by mohla byt chyba? Stahnul jsem si jiz nekolik map na rt3 - 6.63, ale pokazde mi naskoci hlaska, ze neni vlozeno CD s navigaci. Orginal CD od Navteq s mapou Nemecka z roku 2004 mi to normalne schroupne. Porovnaval jsem strukturu adresaru, stara org. mapa x s novou vypalenou a prekvapilo me, ze ma uplne jinou strukruru. viz nize nova mapa. Je to v poradku a nebo je to blbe vypaleny? Dik za odpoved MAPPE\\ UPG\\ CD_VER.LA CD_VER.NAV DB_DWNL.OUT DB_DWNL.OUT.INF DB_DWNL_PPC.OUT DB_DWNL_PPC.OUT.INF GRUPPO_4_CID.DAT GRUPPO_4_MRE.DAT GRUPPO_4_ROOT.DAT GRUPPO_4_ROOT.DAT.INF NAV_UPGRADE.CMD SW_VER.dat Citovat
kajvet Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 a pálíš to jako Obraz disku anebo jako datové CD? Citovat
kajvet Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: frape jako obraz disku A pálíš to na co nejmenší rychlost pálení? 4x a míň?! Jinak pak nevím proč ti to nejde... snad to stáhnout znova,nebo ověřit že to jsou opravdu mapy pro RT3 Citovat
frape Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 palim to 4x. man rt3. a map jsem jiz zkousel nekolik. Ty mas tu adresarovou strukturu na CDcku stejnou? Citovat
PG-407 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 dá sa do navigacie zadat k ulici aj cislo ? Citovat
denoo Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 ja to napalujem 8x niektore az 16x, a napaloval som celu europu, a pohoda, ziaden problem, inak da sa dat aj cislo co som kukal. mikhaus robil cosi s prekladom,Ma to niekto uz aj po cesky nahovorene , odkskusane ?myslim navigovanie Citovat
kajvet Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: PG-407 dá sa do navigacie zadat k ulici aj cislo ? dá, ale jen ve velkých městech (Praha snad každé číslo popisné) Citovat
Milhaus65 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 V CZ 12 měst, Praha Brno , OV, OL atd. Zjistiš po zadání města - ulice, potom navi do 3 položky nabídne bud vložit číslo nebo křižující ulici. Čeština zatím není, mám to rozdělané na PC. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.