Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Rozvody jsem kontroloval měřákem půjčeným z Peug.servisu.Podle něho jsem si napříště odměřil napínání fajfkovým klíčem,na který jsem zavěšoval závaží až to bylo napnutý na správnou hodnotu,dle měřáku.Hodnoty \"napnelismu\"se vyjadřují v jednotkách SEEM.A jen pro zajímavost ,jestli to utáhneš jak strunu,zaděláš si na problémy.Správně napnutý rozvoďák se možná někomu bude zdát spíš volný,ale není to tak.

[upravil dne 16/1/09 Jiři II.]

Odesláno
Původně zaslal: Jiři II.

Rozvody jsem kontroloval měřákem půjčeným z Peug.servisu.Podle něho jsem si napříště odměřil napínání fajfkovým klíčem,na který jsem zavěšoval závaží až to bylo napnutý na správnou hodnotu,dle měřáku.Hodnoty \"napnelismu\"se vyjadřují v jednotkách SEEM.A jen pro zajímavost ,jestli to utáhneš jak strunu,zaděláš si na problémy.Správně napnutý rozvoďák se možná někomu bude zdát spíš volný,ale není to tak.

No šla by kdyžtak nějaká rada?? já bydlím od DK asi 7 kilometrů:super

[upravil dne 17/1/09 Mischelin]

Odesláno

Dotaz hodlam se nechat udělat rozvody na 406 HDi 80kw, a měl bych dotaz kolko by to mohlo vyjit? a jestli je lepsi to nechat udělat v autorizovanem servisu nebo to dat do jineho všeobecného servisu.

Spíš jak to čtu, tak to nevypada jako žádná věda, jenom jestli někdo nevite jaky je rozdil v cenach v autorizaku a nekde jinde, ne doma... na to nemam prostory ani zkušenosti.

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

ozzy: to je neautorizovany servis predpokladam.

ano,v autorizáku 8-9 tisíc.

Auto France se specializuje na france auta....jsem s nima vždy

spokojen

Odesláno

mno tak to mi ukazalo pobocku v olomouci, Auto Fajt, mno jak bych to rekl tam to asi nezavezu, znama ma 206 a ma s tim jenom problemy, tam tomu docela aj pomohly, tak nevim jaky ma jiny zkusenosti nekdo jiny, ale ja to spis hodim nekam jinam.

Odesláno
Původně zaslal: Mischelin

Původně zaslal: Jiři II.

No šla by kdyžtak nějaká rada?? já bydlím od DK asi 7 kilometrů:super

[upravil dne 17/1/09 Mischelin]

Tel :732162595.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...