georgegg Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 njn asi se nudí, takhle při pátečním večeru Citovat
Jiři II. Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Rozvody jsem kontroloval měřákem půjčeným z Peug.servisu.Podle něho jsem si napříště odměřil napínání fajfkovým klíčem,na který jsem zavěšoval závaží až to bylo napnutý na správnou hodnotu,dle měřáku.Hodnoty \"napnelismu\"se vyjadřují v jednotkách SEEM.A jen pro zajímavost ,jestli to utáhneš jak strunu,zaděláš si na problémy.Správně napnutý rozvoďák se možná někomu bude zdát spíš volný,ale není to tak. [upravil dne 16/1/09 Jiři II.] Citovat
Mischelin Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Jiři II. Rozvody jsem kontroloval měřákem půjčeným z Peug.servisu.Podle něho jsem si napříště odměřil napínání fajfkovým klíčem,na který jsem zavěšoval závaží až to bylo napnutý na správnou hodnotu,dle měřáku.Hodnoty \"napnelismu\"se vyjadřují v jednotkách SEEM.A jen pro zajímavost ,jestli to utáhneš jak strunu,zaděláš si na problémy.Správně napnutý rozvoďák se možná někomu bude zdát spíš volný,ale není to tak. No šla by kdyžtak nějaká rada?? já bydlím od DK asi 7 kilometrů [upravil dne 17/1/09 Mischelin] Citovat
Chepp Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Dotaz hodlam se nechat udělat rozvody na 406 HDi 80kw, a měl bych dotaz kolko by to mohlo vyjit? a jestli je lepsi to nechat udělat v autorizovanem servisu nebo to dat do jineho všeobecného servisu. Spíš jak to čtu, tak to nevypada jako žádná věda, jenom jestli někdo nevite jaky je rozdil v cenach v autorizaku a nekde jinde, ne doma... na to nemam prostory ani zkušenosti. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 cena do 5 tisíc v Auto France včetně materiálu Citovat
Chepp Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 ozzy: to je neautorizovany servis predpokladam. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Chepp ozzy: to je neautorizovany servis predpokladam. ano,v autorizáku 8-9 tisíc. Auto France se specializuje na france auta....jsem s nima vždy spokojen Citovat
Chepp Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 mno tak to mi ukazalo pobocku v olomouci, Auto Fajt, mno jak bych to rekl tam to asi nezavezu, znama ma 206 a ma s tim jenom problemy, tam tomu docela aj pomohly, tak nevim jaky ma jiny zkusenosti nekdo jiny, ale ja to spis hodim nekam jinam. Citovat
Jiři II. Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Mischelin Původně zaslal: Jiři II. Rozvody jsem kontroloval měřákem půjčeným z Peug.servisu.Podle něho jsem si napříště odměřil napínání fajfkovým klíčem,na který jsem zavěšoval závaží až to bylo napnutý na správnou hodnotu,dle měřáku.Hodnoty \"napnelismu\"se vyjadřují v jednotkách SEEM.A jen pro zajímavost ,jestli to utáhneš jak strunu,zaděláš si na problémy.Správně napnutý rozvoďák se možná někomu bude zdát spíš volný,ale není to tak. No šla by kdyžtak nějaká rada?? já bydlím od DK asi 7 kilometrů [upravil dne 17/1/09 Mischelin] Tel :732162595. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.