georgegg Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 chtěl bych vyměnit žárovky které osvětlují interiér auta (ty ve stropě) máte někdo zkušenost jak sundat ten plast co je zakrývá Citovat
MARTY 750 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 jak na to píše : \" Pomocí malého plochého šroubováku opatrně uvolnme svítidla z jejich pozic...\" tak nevim, jestli ti to helpne. Citovat
georgegg Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 moc díky za odpověď, hned ráno to zkusím a dám vědět jak to dopadlo Citovat
georgegg Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 tak sem to zkoušel a moc mi to nešlo, má jít vyndat jen ten plast co to zakrývá nebo celý světlo? Citovat
Karel99 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: georgegg tak sem to zkoušel a moc mi to nešlo, má jít vyndat jen ten plast co to zakrývá nebo celý světlo? v podstatě jde obojí, ale stačí ten krycí průhledný plast a jde to docela dobře, není v tom žádný problém Citovat
georgegg Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 a můžeš mi poradit jak, z jaké strany dát šroubovák jak tlačit.... díkes Citovat
Eťa Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Mě to vypadává skoro samo,ale jen ten průsvitný kryt. Citovat
georgegg Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 a jak to děláš že to vypadá skoro samo:grr Citovat
Eťa Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Pošli mi tvůj Meil a já ti pošlu příručku jak na to. Jinak stačí uzký tenký šroubovák zasunout z boku z té užší strany jsou tam z každé strany takové malé háčky. Njeden jemně zatlačit a šroubovákem pootočit a máš to venku. Citovat
georgegg Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 už sem ti ji poslal ale pro jistotu georgeg@email.cz Citovat
georgegg Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 tak už se mi to povedlo, dělal sem to z té delší strany, jsou tam dvě díry do které sem zastrčil šroubovák, otočil a je to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.