Guest Lubk0 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Zdravim. Mam takovy dotaz. Idem kupit otcovi na Hyundai Accent stresny nosic k 60 tke (segra mu bude kupovat box ) ... Vzivote sem to nekupoval, tak se chci tu poradit. Hlavny vec, ktere nerozumim je ta, ze vsade na netu ponukaju stresni nosice s dvoma druhmi tyci. Bud lacnejsia 4 hranna, alebo AERO Tyc.. Neviete mi povedat aky je medzi nimy rozdiel ? Aero tyc cely system predrazuje, i o 2000 Sk oplati sa do ni investovat alebo ne ? Tata jede do predcasneho duchodu, cize nosic se bude vyuzivat dost casto. Tata je vasnivej rybar, chodivaji cez leto na stanovacky a podobne. Jezdi maximalne do 130 km/h. Budu to pouizivat i ja, hlavne na lyzovacky kvuli lyzim, cize ratam tak 5 paru lizy + dalnice Cize co by ste mi poradili ? Mam investovat do zancky ? A mam tam dat ten 4 hran nebo aero tyc ? Nechci udelat blbost... Dakujem Citovat
robozv Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 podla mna aero tyc bude menej hucat ako 4hranna a ta cena no co spravis len sa musis prisposobyt a hlavne to nekupujes na jedno pouzitie. Ja som minuly rok kupoval a neznackovy (myslim nie peugeot) bol o 500sk draksi tak som nemal o com rozmyslat. Ale urcite by som zainvestoval do aerotyce urcite neolutujec ako pocuvat cvenzdanie 4 hrannej tyce Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Tak ja ti nevim Na partnerovi v praci sme mali hore normalne 4hrany, lital sem s nim i 150 po dalnici a hucani som nepocul... Jen to boli origo peugeot drzaky Na tom hyundai sa dost cudujem, neoriginalny nosic na hyundaia stoji cez 5000 Sk, origo v hyundaii stoji 4050 Sk s DPH... Celkove origo dily v hyundai sou lacnejsi jak druhovyroba, normalne se zacinam cudovat... Citovat
olda Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Na 306ce jsem měl čtyřhrany a žádný pazvuky to nevydávalo,hlavně ty aero tyče jsou širší,takže na ně nepasujou všechny nástavce,hlavně ty starší,chtěl jsem na ně dát nosiče na kola,mám a nejdou tam,budu muset vytvořit nějaký nový držáky. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Jo dekuji... Ja sem ostal v soku, nakolko sem pobehal mototechni, a nakonec nejlavnejsi, maju origo v Hyundai... 4 hranove nosice komplet zo vsetky za 128 Euro alebo 3865 Sk (tak nejak), zajtra je jdu objednat, do troch dni by mali dorazit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.