Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Stresni nosic

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.

Mam takovy dotaz. Idem kupit otcovi na Hyundai Accent stresny nosic k 60 tke (segra mu bude kupovat box :D ) ...

Vzivote sem to nekupoval, tak se chci tu poradit.

Hlavny vec, ktere nerozumim je ta, ze vsade na netu ponukaju stresni nosice s dvoma druhmi tyci.

Bud lacnejsia 4 hranna, alebo AERO Tyc.. Neviete mi povedat aky je medzi nimy rozdiel ? Aero tyc cely system predrazuje, i o 2000 Sk oplati sa do ni investovat alebo ne ?

Tata jede do predcasneho duchodu, cize nosic se bude vyuzivat dost casto. Tata je vasnivej rybar, chodivaji cez leto na stanovacky a podobne. Jezdi maximalne do 130 km/h.

Budu to pouizivat i ja, hlavne na lyzovacky kvuli lyzim, cize ratam tak 5 paru lizy + dalnice :P

Cize co by ste mi poradili ? Mam investovat do zancky ? A mam tam dat ten 4 hran nebo aero tyc ? Nechci udelat blbost...

Dakujem

Odesláno

podla mna aero tyc bude menej hucat ako 4hranna a ta cena no co spravis len sa musis prisposobyt a hlavne to nekupujes na jedno pouzitie. Ja som minuly rok kupoval a neznackovy (myslim nie peugeot) bol o 500sk draksi tak som nemal o com rozmyslat. Ale urcite by som zainvestoval do aerotyce urcite neolutujec ako pocuvat cvenzdanie 4 hrannej tyce :super

Odesláno

Tak ja ti nevim :D

Na partnerovi v praci sme mali hore normalne 4hrany, lital sem s nim i 150 po dalnici a hucani som nepocul...

Jen to boli origo peugeot drzaky

Na tom hyundai sa dost cudujem, neoriginalny nosic na hyundaia stoji cez 5000 Sk, origo v hyundaii stoji 4050 Sk s DPH... Celkove origo dily v hyundai sou lacnejsi jak druhovyroba, normalne se zacinam cudovat...

Odesláno

Na 306ce jsem měl čtyřhrany a žádný pazvuky to nevydávalo,hlavně ty aero tyče jsou širší,takže na ně nepasujou všechny nástavce,hlavně ty starší,chtěl jsem na ně dát nosiče na kola,mám a nejdou tam,budu muset vytvořit nějaký nový držáky.

Odesláno

Jo dekuji...

Ja sem ostal v soku, nakolko sem pobehal mototechni, a nakonec nejlavnejsi, maju origo v Hyundai... 4 hranove nosice komplet zo vsetky za 128 Euro alebo 3865 Sk (tak nejak), zajtra je jdu objednat, do troch dni by mali dorazit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...