Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Rodí se staronová "ŽELVA" S16.....Budapešť...Best of Show :D

Recommended Posts

Odesláno

bože to je krása...ten interier...to auto...ten motor....marty777 klaním se před tebou super práce:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:papa:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Hanzos

Ale zase sem se zastavil u tohodle luxusního auta na takovejch dobrejch 10 minut...fakt pecička....

Mi povidej jsem tam stal cca 30 minut a slintal mlada ta mela ze me srandu ale na to se da koukat porad fakt luxus no real je real :super:super

Odesláno

cusko martas..gratulace..doufam,že ste chlastali na BOK:-D bohužel penize na mimin padnou na lkepší veci,pujdou do auta....mam pro ne lepší využití..my se nekde potkame a zkalime se pekne:) a vyreim ze top 3 dopadne dobře:):potlesk jen tleskam.práce mnoho uspechy sem čekal..já to mam teprve před sebou....

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

Původně zaslal: Hanzos

Ale zase sem se zastavil u tohodle luxusního auta na takovejch dobrejch 10 minut...fakt pecička....

Mi povidej jsem tam stal cca 30 minut a slintal mlada ta mela ze me srandu ale na to se da koukat porad fakt luxus no real je real :super:super

taky se mi tlemila...hlavně že ona má taky 306 a tohle skoro ani nepoznala:)

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

gratulace k umístění...

BTW. jsem tě v pátek zdravil v Kolíně... Valil jsem z Prahy:)

Tak to ani nevim:mrk.....troubil jsi?

Odesláno
Původně zaslal: marty777

Původně zaslal: Kvasky

gratulace k umístění...

BTW. jsem tě v pátek zdravil v Kolíně... Valil jsem z Prahy:)

Tak to ani nevim:mrk.....troubil jsi?

kdepak... bylo to za OMV. Jen jsem zvedl ruku

• O 2 týdny později...
Odesláno

introš, motor, kola, barva špica! jediný co se mi nelíbí, jsou ty nárazníky :( ta předchozí 306ka byla hezčí ;) každopádně smekám :roker ty svody fakt žeru, já chci taky S16ku :(((((

Odesláno

Auto je krasne, to uz vies, ale vsimol som si, ze dost ludi ma klucenku na kluci a prevlecenu cez radiacu paku alebo tak zvesenu na zem, to ako preco? :D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Auto je krasne, to uz vies, ale vsimol som si, ze dost ludi ma klucenku na kluci a prevlecenu cez radiacu paku alebo tak zvesenu na zem, to ako preco? :D

Nevim proč to tam mají ostatní,ale já to mám proto,že si dávám klíče na krk:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...