Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

no jelikož nemá originál autorádio výstupy ani rem drát tak jsou dvě řešení..- bud koupit nové rádio.. :) a nebo z pravého a leveho zadního repra vytáhnout dráty směrem k highlow input krabičce, která mění audio signál na chinch konektory které zapojíš do zesilovače.. a zapínání zesilovače jsem vyřešil že z plusu dáš kabel do rem pozice svorkovnice a tím je zapojen bohužel trvale- já jsem vyřešil skrytým vypínačem v kastlíku viz foto..takže když chci aby začal hrát basák, udělám cvak a hraje.. však nesmíš to zapomenout vypnout :) by Ti to vymlátilo baterku..

No moc sa mi to nezda,ako sa poznam tak ja by som na to určite zabudol.Ja sa v elektrike vobec nevyznam ale nešlo by to nejak pripojit k niečemu čo musíš zapnut a vypnut?Trebars svetla,ak ich zapnem zapne sa aj zosík a naopak.
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Měl bych takový laický dotaz. Chtěl bych nejjednodušší formou vylepšit audio v autě. Byl by můj postup správný ,kdybych zakoupil po změření šířky a hloubky repráku nějaké lepší a silnější , vyjmul mřížku ve dveřích , vyndal původní reprák , odpojil ho , napojil nový , zandal mřížku a vesele poslouchal?:) ... nejde mi o extrémní kvalitu , pouze o zlepšení a hlavně jednoduchou práci, o pojmech jako středový a výškový reprák vím , takže bych scháněl podle toho... spíš mě zajímá zapojení nového repráku (pomocí drátů ve dveřích ) jestli to není nic složitého. Jinak sem schopen si všechno udělat sám... díky za info;)

Odesláno

Lukas24: pouhá výměna stávajícího repro za jiné není složité .. to zmákneš ... (to si my holky měníme běžně na parkovišti :D) spíš jde o to jestli necháš origo rádio, tak aby to utáhlo (tam by to nemělo překročit 50 RMS ... bylo by to pak horší než origo repro .. ) .... pokud silnější, tak by ses už nevyhnul pořízení zesilovače ;) , aby to mělo smysl

Odesláno
Původně zaslal: Lukas24

spíš mě zajímá zapojení nového repráku (pomocí drátů ve dveřích ) jestli to není nic složitého.

No... jako na odpojedni repraku a napojeni na konektory nove repro neni nic sloziteho...

jinak pokud chces kvalitnejsi poslech, zacala bych kvalitnim radiem s vystupy na zesilovac a kvalitnim repro... pak muzes vymyslet dal zda zesilovac a dalsi veci....

Odesláno

jj jak píše Geri .. když už řešit musik ... tak je nejlepší kompletně ... aby to mělo skutečný význam... stejně by Ti to za chvilku nestačilo a ono než 3x předělávat musik .. je lepší našetřit a udělat rovnou pořádně ... základ je výkonné rádio a pořádná kabeláž .... pak stačí málo ..... já sama předělávala musik na předchozím autě 3x .. ( a až nakonec to byla pecka a byla jsem spokojená ... ale to už to bylo pořádně .. kabely jak palec .. zlacený konektory ... 2F kapacitor .... dva zesíky .. 6x repro + bassbox.. řešila jsem to v značce eyebrid ....) ..... člověk když pak koukne.. tak ušetřit nejde .. pokud chce člověk kvalitní poslech a ne jen opít rohlíkem ;)

Odesláno

Já o novém rádiu uvažuju! ... jinak sem koukal na repro a vzhledem k tomu že sem hnedka zdevastoval plastovou mřížku tak budu uvažovat o zabudování nějaký nový a kovový:D... už sem koukal i na holej reprák ale zatim nevim jak na šrouby co ho držej ...neni to nic co bych znal ...čekal sem něco jako křížáky a ono ejhle:nevim

Odesláno

Lukas24: jinak nechci te teda nejak urazit.. chapu, ze kazdej umi neco jinyho... :-) ale pokud mas problemy uz s krytkou repraku a jejich sroubama, tak bych to mozna nechala udelat nekoho, kdo tomu trosku vic rozumi, aby sis pak nenadaval, ze sis znicil pul auta...:roker:roll

[upravil dne 18/3/09 Geri007]

Odesláno

teď jsem se fakt musela od srdce zasmát .... a to chlapi občas remcaj na ženský .. ale copa pane nejdřív sundat tapec.. když už se chci podívat na \"střeva\" :D ..... než to řešit násilím :bacha a zlikvidovat věci okolo

Odesláno

BoneDaddy : asi tam bude taky torx .. jako na většinu věcí si člověk vystačí s T15, T20, T25 .. občas kříž a plochej ... na intoši (se snad zajdu na ty repráky do garáže podívat.. když mam ty tapecy dole :))

Odesláno

To sem tady zas rozpoutal debatu ... já myslim že to zmáknu ... sice nejsem odborník ale snažim se... šrouby vyfotim a jakmile mi řeknete co to je a čím na to budu připraven na všechno;)... jinak k té mřížce ... obvykle se snažím nic nezničit ale v tomhle případě to snad ani jinak neško ...každopádně nová mřížka to vyřeší bez problémů

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

spíš mě zajímá zapojení nového repráku (pomocí drátů ve dveřích ) jestli to není nic složitého.

No... jako na odpojedni repraku a napojeni na konektory nove repro neni nic sloziteho...

jinak pokud chces kvalitnejsi poslech, zacala bych kvalitnim radiem s vystupy na zesilovac a kvalitnim repro... pak muzes vymyslet dal zda zesilovac a dalsi veci....

Jedna vec je uvažovat o kvalitnej muzike a premýšlat o kupe kvalitneho radia ale na druhej strane je zase ten palubný počítač.Ja by som si tiež najradšej kupil niečo lepšie ale chcem aby mi ten palubak ostal funkčný,což je trocha problém.
Odesláno

s tím naprosto souhlasim .... řikal sem si jak pak člověk bude ovládat funkce počítače s novym rádiem ... ale zase , upřímně je moc nepoužívám , max. si přepínám v ukazateli spotřeby apod. a to jde i přes volant...

a tady je foto šroubů...

post-0-14109605373968_thumb.jpg

Odesláno

Lukas24: neměl by si tam fotku přímo toho šroubku nejlépe bez blesku? Nebo nakresli jednoduchý náčrt v malování. Z té fotky jde prd poznat. Ale TORX to jistě není. Není to imbus?? :myslim

Odesláno

imbus to neni ... já nevim jak bych to kreslil ale uvnitř je jen dutej prostror - kruhového tvaru , nic na žádnej klíč nebo šroubovák a co je divný , že v tom jednom je kus uraženýho cosi ...já myslim ,že to neni ani šroubek ... třeba by to šlo kombinačkama vytahnout

Odesláno

třeba by to šlo kombinačkama vytahnout

Je to šroubek, podle serviceboxu. K tomu zase bude potřeba nějaký speciální bazmek....

Jdu mrknout do garáže jestli tam něco takového nemám. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...