renka Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 mam peugeot 206 a mam problem s centralnym uzamykanim. Ked vlozim kluc, central funguje, ale ked zamykam dialkovym ovladacom, tak mi ho zopne ale neuzamkne, musim ho zamknut manualne klucom. Co mi to môze robit, poradte mi, dakujem. Citovat
pastorek Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Skús premazať a rozchodiť ten zámok cez ktorý to ide zamknúť. Zrejme chodí ťažko, motorček ho nedokáže zamknúť no manuálne to ide. Prípadne skontrolovať káble k tým deverám v prechodke pod pantami. Môže byť niektorý zlomený. Citovat
bubakkaja Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Stejny problem jsem ted na jedne resil.Zkontroluj kdyz oteviras dvere ktere ti nerozsviti vnitrni svetlo.Tam je problem mysli si ze jsou snad porad otevrene nebo co. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 No kazdopadne objet auto, a skus zamknout klicem od spolujezdcovich dveril. Pokud se auto zamkne, zrada je nekde inde... Pokud se auto nezamkne tak hladaj ve vodicovich dverich. V tom pripade to bude jako psal pastorek bud motorek, ale skorej si myslim tez co psal pastorek pretrhnutej kabel v prechodke... Citovat
pastorek Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: bubakkaja U mne to prave kablik nebyl. A čo bolo príčinou u teba? ...alebo to nevieš a tieto tvoje príspevky sú iba ? Citovat
bubakkaja Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 No moje 206ka si porad myslela ze nejsou zadni dvere zavrene proto nezamkl auto a tam je snimac primo v zamku tak jsem ustrihl kabel od snimace a uz to normalne zamykalo i klicem ale je divne ze byly spatne obe zadni. [upravil dne 5.1.09 bubakkaja] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.