caffeone Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 zdravím, mám peugeota 307 1,6 16v měnil jsem spojku zanedlouho mě čeká výměna převodovky kuli zničenému diferenciálu. Dnes jsem měl sundaný předek protože jsem lepil nádržku na ostříkovače, když jsem sundaval kryt motoru tak jsem si všiml že se na spojkovém válci, okolo konce té manžety dělají kapky, ale až po výměně spojky, před tím to nedělalo. Co s tím, je možné že to nějak povolili při montáži? kolik stojí nová součást? děkuji Citovat
pastorek Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Je to ako pri brzdách. Na trecie plochy sa nachytjú nečistoty a po posunutí to netesní. Zrejme by pomohlo iba vyčistenie a pretesnenie ak to nemá veľa km. Citovat
caffeone Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 má to najeto 87000, a když ho vyndám a vyčistím, tak jak ho potom odvzdušním, kam se leje kapalina? [upravil dne 3/1/09 caffeone] Citovat
pastorek Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: caffeone má to najeto 87000, a když ho vyndám a vyčistím, tak jak ho potom odvzdušním, kam se leje kapalina? [upravil dne 3/1/09 caffeone] Je to tá istá ako na brzdy. Citovat
caffeone Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 aha, a odvzdušním to normálně tak, že povolím ten odvzdušňovácí šroub a budu šlapat na spojku dokud to nepoteče kvapalina? Citovat
pastorek Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Ja to robim tak že pri demontáži zapchám prívodnú hadičku a by z nej nevytekala kvapalina, po montáži povolím odvzdušňovák a nechám voľne unikať vzduch. Keď tečie iba kvapalina tak zatiahnem a potom pokračujem ako na brzdách. Citovat
caffeone Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 ok, tak já to nějak vyzkouším, a ještě jak to rozeberu, je tam něco co se musí dávat nové? kde to přetěsním, neměl bys třeba výkres? asi ne co Citovat
pastorek Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Výkres nemám ale je to valček, v ňom hliníkový valček ako piest a na ňom gumová manžetka. Tá by sa mala vymeniť. V predajniach s autosúčiastkami ti presne poradia a predajú sadu kde je manžetka, prachovka i víčko na odvzdušňovák. Pri výmene manžetky pozor na správne otočenie britu. Ak ju dáš opačne nebude fungovať. Citovat
caffeone Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 super, díky moc, každopádně s tím ještě jedu do plzně a tam to nejspíše udělám, můžu s tím ještě jezdit, tak jak to je? když třeba budu dolívat kvapalinu? Citovat
pastorek Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: caffeone super, díky moc, každopádně s tím ještě jedu do plzně a tam to nejspíše udělám, můžu s tím ještě jezdit, tak jak to je? když třeba budu dolívat kvapalinu? Ak to iba slzí tak určite áno. Je dokonca možné že si to sadne a prestane tiecť. Každopádne to sleduj. [upravil dne 3/1/09 pastorek] Citovat
caffeone Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 super, díky ti moc za užitečné rady, opravdu moc děkuji:papa Citovat
pastorek Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Nemáš zač. Ak ti to pomôže, budem rád. Potom napíš ako si to opravoval a s akým výsledkom. Tak pomôžeš zase ty ostatným. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.