Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, mám peugeota 307 1,6 16v měnil jsem spojku zanedlouho mě čeká výměna převodovky kuli zničenému diferenciálu. Dnes jsem měl sundaný předek protože jsem lepil nádržku na ostříkovače, když jsem sundaval kryt motoru tak jsem si všiml že se na spojkovém válci, okolo konce té manžety dělají kapky, ale až po výměně spojky, před tím to nedělalo. Co s tím, je možné že to nějak povolili při montáži? kolik stojí nová součást?

děkuji

Odesláno
Původně zaslal: caffeone

má to najeto 87000, a když ho vyndám a vyčistím, tak jak ho potom odvzdušním, kam se leje kapalina?

[upravil dne 3/1/09 caffeone]

Je to tá istá ako na brzdy.

Odesláno

Ja to robim tak že pri demontáži zapchám prívodnú hadičku a by z nej nevytekala kvapalina, po montáži povolím odvzdušňovák a nechám voľne unikať vzduch. Keď tečie iba kvapalina tak zatiahnem a potom pokračujem ako na brzdách.

Odesláno

ok, tak já to nějak vyzkouším, a ještě jak to rozeberu, je tam něco co se musí dávat nové? kde to přetěsním, neměl bys třeba výkres? asi ne co

Odesláno

Výkres nemám ale je to valček, v ňom hliníkový valček ako piest a na ňom gumová manžetka. Tá by sa mala vymeniť. V predajniach s autosúčiastkami ti presne poradia a predajú sadu kde je manžetka, prachovka i víčko na odvzdušňovák. Pri výmene manžetky pozor na správne otočenie britu. Ak ju dáš opačne nebude fungovať.

Odesláno

super, díky moc, každopádně s tím ještě jedu do plzně a tam to nejspíše udělám, můžu s tím ještě jezdit, tak jak to je? když třeba budu dolívat kvapalinu?

Odesláno
Původně zaslal: caffeone

super, díky moc, každopádně s tím ještě jedu do plzně a tam to nejspíše udělám, můžu s tím ještě jezdit, tak jak to je? když třeba budu dolívat kvapalinu?

Ak to iba slzí tak určite áno. Je dokonca možné že si to sadne a prestane tiecť. Každopádne to sleduj.

[upravil dne 3/1/09 pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...