oni Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 a jak na tom byly tahla,mozna bych je vzal taky pokud byli v poho! jasny,tak ja ji domluvim at vydrzi o nejakou dobu dyl!:D ne v poho,hlavne se z toho dostan! Citovat
oni Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 tak se mi naskytla moznost koupit motor s prevodovkou z 206 motor je typu KFW chci se zeptat,jak a v cem je ten motor jinej s tim mojim? Citovat
oni Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 resil nekdo vymenu lozisek v prevodovce? ja ze sem to nejak resil a myslim si,ze ten zvuk nemuze delat nic jinyho nez loziska na hnaci hridely v prevodovce! jenze vubec nevim jaky loziska,kde koukat,cena a tak?! Citovat
Hafity Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 V převodovkách jsem ložiska měníval běžně.... Citovat
oni Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 a je to hodne velka prace? cena lozisek bude asi taky pekne mastna,co? Citovat
Hafity Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oni a je to hodne velka prace? cena lozisek bude asi taky pekne mastna,co? No sundáš převodovku, z převodovky obal a vyndáš hřídele. Potom je obyčejně hned poznat, které ložisko je špatné. Ložiska u koleček pátého stupně mají zápichy. Ložiska směrem ke spojce jsou bez. To nejblíže komínku pro spojkové ložisko je, myslím, běžný TPRM. Citovat
oni Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 takze kolik tam je celkem lozisek? a prace trva jak dlouho? Citovat
P.avel Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: P607Olda Odvádíš debatu na úplně jiné téma. I z jiných příspěvků jsem vypozoroval, že se rád dohaduješ, proto neodpovídám. naprostej souhlas, už jsem taky poučenej a nemá cenu se s nim o něčem dohadovat :papa:papa Citovat
P.avel Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: jarajarda Nebo si zavolej na ten vrakáč k Jičínu, teď nevím jaká je to vesnice, ale číslo je: 777 039 000 . Byl jsem tam asi 3x, vždycky když řekli, že něco mají, tak to měli a za slušné peníze. Pak ještě třeba autovrakoviště Pečky, tam vozí hafo Peugeotů z Británie, ale to nedoporučuju, byl jsem tam jednou, co zaměstnanec, to idiot, z 8 věcí co mi řekli do telefonu, že zaručeně mají jsem si přivezl 2 a strávil jsem tam 4 hodiny. Tam už nikdy. Ten Jičín je o něčem jiném. [upravil dne 4/1/09 jarajarda] to myslíš jako ten Jičín ve kterým bydlím? Je tady Jičíněves a Popovice a ani v jednom nějaký extra ceny a chování nemaj, ale zkusit to může, někdy, když maj slabou chvilku tak trochu rozumní jsou tady na tom je vidět jak jsou \"takovýhle zkušenosti\" subjektivní, někdo je spokonej tam a nejspokonej jinde a někdo zase uplně obráceně... Citovat
P.avel Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oni tak mi snad pomalu ale jiste odchazi prevodovka! chtel jsem se zeptat,nevite nekdo o necem ci snad duveryhodny vrakoviste kde mate znameho? meldal me nechal svezt a je mi i jasne,ze i motor ma sve dobre odjezdeno! klidne bych asi vzal i celje motor s prevodovkou! akutni to neni,ale kdyz by se delal ta prevodovka! tak kdyby ste o necem vedeli! ted jsem se díval na datum (3.1.2009) a koukam že 5 dní po tom co si mi říkal že to auto je v pohodě tomu \"pomalu ale jiste\" odchází převodovka a novej motor by taky nebyl na škodu... Citovat
oni Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 jenze o ty prevodovce jsem jardovi rikal,vedel o tom hned jak jsem se o prodeji zacali bavit! Citovat
P.avel Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oni jenze o ty prevodovce jsem jardovi rikal,vedel o tom hned jak jsem se o prodeji zacali bavit! no já jsem to neslyšel ani vod jednoho z vás... Citovat
oni Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 a vubec, rikal jsem to hned jak jsem otviral kapotu,ze je hlucna prevodovka,asi loziska! Citovat
P.avel Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oni a vubec, rikal jsem to hned jak jsem otviral kapotu,ze je hlucna prevodovka,asi loziska! myslim si svoje... nebudu se dohadovat Citovat
oni Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 schvalne se zeptej jardy,me by zajimalo co ti rekne. ja se nechci taky dohadovat,ale nechci aby si nekdo myslel,ze jsem neco zatajil! Citovat
oni Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 tak prevodovka je doma,vzal jsem ji v tech popovicich,je tam dobrej pristup,prej az ji dam na auto a neco s ni bylo,tak mi ji vymenej nebo vratej prachy,coz jde ne? jinak asi by to chtelo zrovna vymenit manzety na poloosach a gufera na prevodovce u poloosy! a pak zrovna spojkovy lozisko,ale to vse lehce sezenu,ale rikal jsem si to tahlo razeni vymenit,ale to nemuzunikde sehnat! [upravil dne 20/2/09 oni] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.