paul jane Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 to kukikuk : Barva paradni, ale ten zadni naraznik a ty kola mi k tomu nejdou sorry. to ALL : Coupatka jsou proste kocicky krasny Citovat
BiFF Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 kola urcite jeste dokoupi vsechno neco stoji Citovat
Lentilka Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 máte to pěkný a ty nárazníky co tu máte třeba jak je na te s tou měňavkou to je origo na kupé nebo to je nějakej tuning? jinak musím pochválit fotky od @re co jsem na klubu už skoro rok tak ty tvoje sou parádně zpracované Citovat
Guest Lidri!!! Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Bohužel nevím jak zmenšit fotky, takže foto nebude:( Citovat
genzer Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 posli mi je na email,vlozim ti je sem genzer007@centrum.cz Citovat
@re Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Lentilka máte to pěkný a ty nárazníky co tu máte třeba jak je na te s tou měňavkou to je origo na kupé nebo to je nějakej tuning? jinak musím pochválit fotky od @re co jsem na klubu už skoro rok tak ty tvoje sou parádně zpracované děkuji,teď jsem si pořídil poloprofi zrcadlovku, tak to budou teprve fotky!!! snad coupé neprodám dříve, než ho stihnu nafotit jak bych chtěl... Citovat
Libor T16 Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 předem děkuji za zmenšení foa , já s tím krámem počítačem prostě neumím a vždycky mě akorát nasere:grr a tady je mé HDI ve fázi výstavby Citovat
Libor T16 Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 proč to prostě najednou nejde ???? Citovat
Lentilka Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Libor T16 psílám geňovi a seru na to !!! ej neznáš lukáše pavúčka? Citovat
genzer Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 tak zmenseno,slibene foto Libora T16 [upravil dne 3/1/09 genzer] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.