Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: @re

Tady je pro porovnání snížení jednotl.coupé...

Tomovo je myslím -60mm, moje -40mm a to třetí je origo-nesnížené.

P1000880.jpg

P1000883.jpg

P1000899.jpg

krasavci všechny tři......

Odesláno
Původně zaslal: Ronnie008

406 coupe

[upravil dne 13.1.2009 Ronnie008]

Sice bych si kupéčko v červené asi nekoupil(nic proti:papa) ale tohle vypadá fakt drsně! nemá to daleko do Ferrari:roker

post-0-14109604119609_thumb.jpg

Odesláno

A tady fotka, jak vypad teď zezadu... Je to ale špatná kvalita... Mobil a šero nejsou příliš velcí kamarádi... Předek a boky nemám nafocený...

dsc00338mg2.jpg

w800.png

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

A tady fotka, jak vypad teď zezadu... ... Předek a boky nemám nafocený...

Předek, boky, zadek, ... Co s tím proboha prováděl? :o

Proto hrozně nerad svý auto komukoliv půjčuju. Přeci jen to už není žádný ořezávátko a net je plnej fotek, kdy někdo rozsekal půjčenou výkonnou káru.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Proto hrozně nerad svý auto komukoliv půjčuju. Přeci jen to už není žádný ořezávátko a net je plnej fotek, kdy někdo rozsekal půjčenou výkonnou káru.

Já ořezávátko mám ale i přesto s ním můžu jet jen já a strejda. :)

Odesláno

Já mu ho nepůjčil.. Měl jsem ho zaparkovaný v práci, on tam maká taky a parkoval jeho károu kousek ode mě... Odjížděl za šera a nacouval mi do něj... Jinak za přede si můžu sám, tam je popraskanej jen lak, to nění tak hrozný... Pravej přední blatník, tak na ten se mi podepsali nějací místní zívistivci, tím že do něj kopli a je promáčklej a levej bok mi kdosi celej přejel zezadu až dopředu klíčem pro změnu v Kladně, když jsem tam byl na víkend... Ale tak aspoň už mě to konečně donutilo změnit lak, jak mám v plánu už dlouho, tak snad to klapne...:-)

Odesláno
Původně zaslal: @re

Tady je pro porovnání snížení jednotl.coupé...

Tomovo je myslím -60mm, moje -40mm a to třetí je origo-nesnížené.

P1000880.jpg

P1000883.jpg

P1000899.jpg

čauves... Nemáš na nějakých fotkách i to černý 407 Coupe, jak stojí vedle Tomovýho auta?

Odesláno

Jj, to teda je... už od prvního dne, kdy jsem ho dovezl... Pak jsem nechal vyměnit FAP a od tý doby je to pořád něco... Takova luxusní pokladnička na čtyřech kolech, fakt...:-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...