Burisek Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: @re Tady je pro porovnání snížení jednotl.coupé... Tomovo je myslím -60mm, moje -40mm a to třetí je origo-nesnížené. krasavci všechny tři...... Citovat
OldtimerMan Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Ronnie008 406 coupe [upravil dne 13.1.2009 Ronnie008] Sice bych si kupéčko v červené asi nekoupil(nic proti:papa) ale tohle vypadá fakt drsně! nemá to daleko do Ferrari:roker Citovat
gasaxx Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Čauves... Taky teda přihazuji jednu fotku, kdy bylo Coupe ještě celý... V pondělí mi ho kámoš naboural...:-( Citovat
gasaxx Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 A tady fotka, jak vypad teď zezadu... Je to ale špatná kvalita... Mobil a šero nejsou příliš velcí kamarádi... Předek a boky nemám nafocený... Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: gasaxx V pondělí mi ho kámoš naboural...:-( Tak to je zlý. Předek vypadá ještě hůř jak ten kufr? Citovat
Guest Lidri!!! Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Coupe bez tohoto doplňky není coupe Citovat
MirasCC Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: gasaxx A tady fotka, jak vypad teď zezadu... ... Předek a boky nemám nafocený... Předek, boky, zadek, ... Co s tím proboha prováděl? Proto hrozně nerad svý auto komukoliv půjčuju. Přeci jen to už není žádný ořezávátko a net je plnej fotek, kdy někdo rozsekal půjčenou výkonnou káru. Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Proto hrozně nerad svý auto komukoliv půjčuju. Přeci jen to už není žádný ořezávátko a net je plnej fotek, kdy někdo rozsekal půjčenou výkonnou káru. Já ořezávátko mám ale i přesto s ním můžu jet jen já a strejda. Citovat
gasaxx Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Já mu ho nepůjčil.. Měl jsem ho zaparkovaný v práci, on tam maká taky a parkoval jeho károu kousek ode mě... Odjížděl za šera a nacouval mi do něj... Jinak za přede si můžu sám, tam je popraskanej jen lak, to nění tak hrozný... Pravej přední blatník, tak na ten se mi podepsali nějací místní zívistivci, tím že do něj kopli a je promáčklej a levej bok mi kdosi celej přejel zezadu až dopředu klíčem pro změnu v Kladně, když jsem tam byl na víkend... Ale tak aspoň už mě to konečně donutilo změnit lak, jak mám v plánu už dlouho, tak snad to klapne...:-) Citovat
gasaxx Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: @re Tady je pro porovnání snížení jednotl.coupé... Tomovo je myslím -60mm, moje -40mm a to třetí je origo-nesnížené. čauves... Nemáš na nějakých fotkách i to černý 407 Coupe, jak stojí vedle Tomovýho auta? Citovat
MirasCC Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Hej ty jo, tak to je fakt pech. To tvoje auto je fakt nějaký prokletý Citovat
gasaxx Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Jj, to teda je... už od prvního dne, kdy jsem ho dovezl... Pak jsem nechal vyměnit FAP a od tý doby je to pořád něco... Takova luxusní pokladnička na čtyřech kolech, fakt...:-D Citovat
BiFF Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Gasax: podivej se na uskutecnene srazy a na SEC 2008 byl tam ja snim uz par x kecal ma 407 coupe 2,7 HDI biturbo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.