Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ronnie008

Inak vies o tom, ze okrem toho tvojho som este v zivote nevidel zlte coupe ..? Minule ma to tak napadlo.:)

No mi hovor daco o tom......nazivo som videl len to svoje, v inzeratoch asi 2....

A kedze som chcel zltu a siber a cierny interier v kozi....., asi preto som ho zhanal rok :roker

[upravil dne 13.1.2009 Y2K]

Odesláno

Ja som u nas ani v zahranici inzerat na zlte nevidel. Iba na nejakej tungovej fotke. Kedy budes nahadzovat -40 mm ? Uz sa neviem dockat..:mrk

este stale dufam ze sa mi ozvem ten s tym podvozkom...

A ked nie tak na jar pri vymene kolies....

Ja viem ze je to v tejto teme :xvul

Ale nevie niekto co sa stalo s uzivatelom Michael coupé???

Sa mi uz skoro 2 mesiace nehlasi....

Odesláno

Strasne ma zaujima, ako nizko to bude, lebo ja chcem dat - 60, - 40 mm. Nevies o niekom kto ma take znizenie ? Chcel by som vidiet ako to vizera.

Myslim ze ich tu je dost takych....tom406, @re, pripadne so sedanom cakom....

Ved oni sa snad ozvu :mrk

Odesláno

Tom 406 ma D2 racing nastavitelny podvozok v rozhrani 120mm. Takze ten moze z toho spravit aj low rider. :) Ale ja potrebujem videt presne ako vyzera - 60, -40 mm. Ten cerveny,co som dal na 10 strane ma zevraj - 65 ,- 40mm. Nadhera

[upravil dne 13.1.2009 Ronnie008]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Zapomeň na něj, mrtvej brouk. Vrak tenkrát prodal vcelku, že by ti z toho vyndal podvozek si můžeš nechal leda zdát. Kupák z něj kola dostal, ale prej to stálo dost úsilí. Já od něj měl slíbený víko kufru, byli sme domluvený kdy si pro něj přijedu a tejden předem přestal komunikovat, od tý doby sem o něm neslyšel.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Zapomeň na něj, mrtvej brouk. Vrak tenkrát prodal vcelku, že by ti z toho vyndal podvozek si můžeš nechal leda zdát. Kupák z něj kola dostal, ale prej to stálo dost úsilí. Já od něj měl slíbený víko kufru, byli sme domluvený kdy si pro něj přijedu a tejden předem přestal komunikovat, od tý doby sem o něm neslyšel.

No ved uz pomaly zacinam montovat pruziny :D

Ale mne tvrdi ze ho vymontoval a ze mi ho nachystal a posle...nechapem preco by klamal, mohol povedat hned ze to predal aj s tym...

Dik za infosky

PS: Tato tema nabera asi riadne :xvul SORAAC

Odesláno

PS: Tato tema nabera asi riadne :xvul SORAAC

To máš jedno, ukaž mi tu téma, který má víc jak dvě stránky a není v něm minimálně půl stránky off-topic :D

A zas až tak mimo téma to není, vlastně se jen bavíme o tom, že příští fotka tvýho kupátka bude už po snížení ;)

Mě taky tvrdil že to víko má sundaný a můžu si pro něj přijet, z toho si nic nedělej.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

To máš jedno, ukaž mi tu téma, který má víc jak dvě stránky a není v něm minimálně půl stránky off-topic :D

A zas až tak mimo téma to není, vlastně se jen bavíme o tom, že příští fotka tvýho kupátka bude už po snížení ;)

Mě taky tvrdil že to víko má sundaný a můžu si pro něj přijet, z toho si nic nedělej.

OK teda....

No ako vravim, pruziny doma su, na jar spolu s kolesami by malo ist auto nizsie.

Samozrejme ze sa potom s vami o to podelim...

A aj s ostatnymi upravami....:D

Odesláno

Tady je pro porovnání snížení jednotl.coupé...

Tomovo je myslím -60mm, moje -40mm a to třetí je origo-nesnížené.

P1000880.jpg

P1000883.jpg

P1000899.jpg

Odesláno
Původně zaslal: @re

Tady je pro porovnání snížení jednotl.coupé...

Tomovo je myslím -60mm, moje -40mm a to třetí je origo-nesnížené.

Super krasne su. Dik moc... Mas to u mna .... :):papa

Odesláno

Idem do toho - 60mm. :cool: Kurnik, nech uz je tu leto a nejaky ten 406 coupe zras.

[upravil dne 13.1.2009 Ronnie008]

Tom406 tam má stavitelnej podvozek D2R

Odesláno

Ja viem. Ale snad to ma znizene na -60

na té fotce by to mělo být -60mm, ale pro jistotu se raději zeptejte jeho...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...