Vydrýsek Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Tak mi auto po delší době začlo zase zlobit... když se ohřeje, smrdí olej... kape na svody... V servisu mi už 3x měnili těsnění pod víkem ventilů a vydrželo to nesmrdět tak 100, 150km. Jsem jim to \"reklamoval\" a oni že fakt neví co s tím, odkud to přesně kape, že tam není vidět a tak. Nevíte čím to může být? Ta guma je tam druhá, už jí pak i třikrát podmazávali... nemůže být prdlý samtoný to víko??? Díky za každou myšlenku... Citovat
jozefsv Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 mne tak kvapkalo rovno na potrubie zo serva.to bol smrad Citovat
pastorek Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Vydrýsek Tak mi auto po delší době začlo zase zlobit... když se ohřeje, smrdí olej... kape na svody... V servisu mi už 3x měnili těsnění pod víkem ventilů a vydrželo to nesmrdět tak 100, 150km. Jsem jim to \"reklamoval\" a oni že fakt neví co s tím, odkud to přesně kape, že tam není vidět a tak. Nevíte čím to může být? Ta guma je tam druhá, už jí pak i třikrát podmazávali... nemůže být prdlý samtoný to víko??? Díky za každou myšlenku... Skontroluj či nieje prasknuté alebo prehnuté. Príčinou môže byť i veľký tlak z kľukovej skrine. Vo víčku nalievacieho otvoru je kondenzátor olejových pár. Vyzerá to ako drôtenka na riad. V zime sa tam môže vytvoriť veľa emulzie ktorý bráni prechodu odfuku. Tento problém som riešil minulú zimu. Citovat
Vydrýsek Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: jozefsv mne tak kvapkalo rovno na potrubie zo serva.to bol smrad no a to je dost zajímavá myšlenka...to mi nenapadlo, to prověřím... díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.