Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny odborníky.

Mám peugeot 307 1,6 16v 80Kw, rok 2001, najeto 87000, asi tak v 80 000 mi začalo popiskovat ve spojce při akceleraci i deceleraci. Ze začátku pouze jemně, ale pak více a více, do toho se přidalo i podivné chrastění a hučení v celém rozsahu otáček, cím více otáček tím hlasitější, ale dělá to pouze při zařazené rychlosti.

spojku jsem vyměnil, zároveň i olej v převodovce, udělal jsem si i rozvody. Spojka už nepíská ale hučení zůstalo, je to 100procent v převodovce. nevíte někdo čím to je? Osobně si myslím že planety v diferu protože občas dostávají pořádně zabrat:(

jinak důležitý faktor ovlivnůjící životnost dílů je můj způsob jízdy. mám hodně težkou nohu, řadím rychle a vysoko a sem tam se svezu smykem, vracáky to je moje:D

• O 2 měsíce později...
Guest havel11
Odesláno

Tak přeně něco podobného se stalo mě. Nechal jsem udělat spojku, protože začala prokluzovat a k tomu mi praskl nějaký symering. No a týden na to se ozvali ty zvuky a pravděpodobně praskl opět ten symering protože byla pod autem louže převodovýho oleje.

Nyní čeká auto v servisu a předběžne mi říkali, že to vypadá na převodovku. Mam 1,6 16V r.v 2005 a najeto mám 82000km. Kupoval jsem to rok starý s 13000km přímo z Peugeota France. Jsem taktéž olověná noha. Dám vědět jak jsem dopad. Zítra by se na to měli vrhnout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...