caffeone Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Zdravím všechny odborníky. Mám peugeot 307 1,6 16v 80Kw, rok 2001, najeto 87000, asi tak v 80 000 mi začalo popiskovat ve spojce při akceleraci i deceleraci. Ze začátku pouze jemně, ale pak více a více, do toho se přidalo i podivné chrastění a hučení v celém rozsahu otáček, cím více otáček tím hlasitější, ale dělá to pouze při zařazené rychlosti. spojku jsem vyměnil, zároveň i olej v převodovce, udělal jsem si i rozvody. Spojka už nepíská ale hučení zůstalo, je to 100procent v převodovce. nevíte někdo čím to je? Osobně si myslím že planety v diferu protože občas dostávají pořádně zabrat:( jinak důležitý faktor ovlivnůjící životnost dílů je můj způsob jízdy. mám hodně težkou nohu, řadím rychle a vysoko a sem tam se svezu smykem, vracáky to je moje:D Citovat
JarinoRS Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 hmm...trochu malo km na rocnik, ako aj na opravu/vymenu prevodovky, mas auto od nova? Citovat
Guest havel11 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Tak přeně něco podobného se stalo mě. Nechal jsem udělat spojku, protože začala prokluzovat a k tomu mi praskl nějaký symering. No a týden na to se ozvali ty zvuky a pravděpodobně praskl opět ten symering protože byla pod autem louže převodovýho oleje. Nyní čeká auto v servisu a předběžne mi říkali, že to vypadá na převodovku. Mam 1,6 16V r.v 2005 a najeto mám 82000km. Kupoval jsem to rok starý s 13000km přímo z Peugeota France. Jsem taktéž olověná noha. Dám vědět jak jsem dopad. Zítra by se na to měli vrhnout. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.