Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jan07: spravne tlaky sem psal tvemu svagrovi na saxoclub - muj nazor je ten, ze je temer vylouceno, abys mel ve dvou valcich spatny tlak, ktery by dosahoval stejne hodnoty. Ja byt tebou, skusil bych vymenit servis - prece jenom vic hlav vic vi...

Odesláno

to je jasny ze vic hlav vic vi,proto se vas tady nato ptam.Kazdy napad dobry.Ja si myslim ze to co zmerali,tak to me rekli.Ja i znami co tam davaji auta,tak jsou zatim spokojeni,takze nevidim duvod je menit.Kdyz pak rozdelaji motor,tak uz budou vedet vic.

Jsem z toho takovy spatny,kdyz nevim co tom muze byt,tak jsem rad za vase nazory a tipy.

Odesláno

Možná by to chtělo zajet přímo do Peugeota,jako autorizovaný servis musí auto opravit nebo najít závadu. Pakliže se závada bude opakovat tak to reklamovat dokud se to nevyřeší. Výmluvy a vytáčky nebrat na zřetel. Je to poslední inštance ,vím bude to stát víc ,ale pokud to budeš tahat od servisu do servisu tak do toho stejně narveš peníze. Dělám také u aut. servisu ,sice jiné značky, ale pravidla platí pro všechny stejná. Zkus se u nich zeptat a uvidíš.:super

Odesláno
Původně zaslal: jan07

tlaky uz byly zmerane.Pry jsou tak 12,5-dalsi ke 13-a dva kolem 10,5.Zalezi jestli ty dva jsou spatne?

Kedysi nás učili že nezáleží na tom aké nameráš tlaky ale nesmie byť medzi nimi rozdiel viac ako 10%. Podľa toho čo namerali máš na dvoch valcoch veľký rozdiel. Je síce divné že dva rovnako ale je to možné.

Pozerám na ten príspevok od Black Joe a mám pocit že je to celkom dobré riešenie. Minimálne nech ti zmerajú tlaky a povedia svoj názor. Podľa mňa je ten motor zrelý minimálne na výmenu krúžkov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...