Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nebo třeba Honič Tří Pístů :D jezdil jsem tuhle ve fábce druhé generace, samo že HTP :D a jako 1 a 2 kvalt to letí jak blázen, se to tváří jak to nepojede, ale od 3 a výš nic, ale tak neni divu a ten divnej zvuk od motoru dovnitř proniká, kdyby aspoň to ne :) dalo by se říct že je to dobrý do města (výkonem) ale zase spotřeba u toho taky neni moc dobrá...motor je to na nic :D když fábku tak ta 1.4 55kw docela jde, ale to jem už odbočil :xvul

Odesláno

Podle mě není HTP dobré absolutně na nic... ani na spotřebu. Ten kolega si někde našel dlouhodobý test spotřeby všech kubatur Fabií II a hádejte, která vyšla nejhůře. Navíc je malá, slabá a co je aktuální, tak netopí. Prostě mu v servisu řekli, že to topit nebude.

Odesláno

ono základ je nemít tam škodováckej motor...jediný dva motory co tam fungujou skvěle jsou ty německý 1.4 55kw a 1.4 74kw, jinak je to hnus, to je co se týče řady I, u II možná ta 1.4 59kw nemusí bejt zlá..no nechme rači fóbie :D

[upravil dne 3/2/10 Radek 306]

Guest Scratch
Odesláno

moje laufy neutlumi nic :D

mel jsem fobii 1,2HTP ve vybave junior - cervenou barvu, jsem to parkoval ve vedlejsi ulici, jak jsem se stydel....

a to byl kruty prechod na fobii ze sluzebniho BMW Z3

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Já jednou jel s tou 1.4 16V 74kw (100PS) a to lítalo parádně...ale je jich málo

mama ju má a je to fakt drak. Na diaľnice 130 a vyššie je hlučná, ale čo sa dynamiky týka, zdá sa mi normálne lepšia, než moja 307 :)

Odesláno

Znáte vyjmenovaná slova pro votuningáře? Pyčo, pýchat, pytel, pysk, netopýr, pyvo, čyp, Mymoňský_války, kyndervejce, kýbl, kyt. A na to, co si popíšeme dneska, budeme potřebovat kýbl kytu pyčo.

...tak to je moc:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Znáte vyjmenovaná slova pro votuningáře? Pyčo, pýchat, pytel, pysk, netopýr, pyvo, čyp, Mymoňský_války, kyndervejce, kýbl, kyt. A na to, co si popíšeme dneska, budeme potřebovat kýbl kytu pyčo.

...tak to je moc:D:D:D

co dodat:D:potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...