Bimbo Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Potřebuju trošku píchnout s předníma tlumičema,mám tam zadřený ložisko který je v tý misce hore háj,která drží za tři šrouby.Misky jsou samozřejmě ve stavu odpovídajícímu roku výroby,takže bych je chtěl vyměnit.Co všechno musím vyhodit, rozebrat,sundat,zahodit abych tu misku s ložiskem dostal ven.Taky by mě zajímalo jestli to ložisko je zalisovaný do tý misky bo jak tam vlastně drží.Jo a taky jestli někdo nevíte cenu za nový misky a nový ložiska(samozřejmě cenu za pár)Dikes Citovat
PESEK79 Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Pred casem jsem resil stejny problem.Lozisko jde kupit bud samostatne nebo v sade s gumovym ulozenim tlumice a novou matici horniho ulozeni tlumice(sada asi 600kc).Misky tam bohuzel nejsou a ve druhovyrobe se nevyrabeji,jedine originaly ve znackovem Peugeotu ,a to jedine v sade i s loziskem atd.(cena 1700kc)..Ja jsem koupil na vrakaci starsi,ocistil jsem je a natrel \"sajrajtem\" na podvozky a myslim,ze to auto uz prezijou... Citovat
KoZLiK Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Jestli si dobre vzpominam,tak sem sundal kolo, povolil spodni sroub co drzi tlumic.Dale jsem sundal ty matky co sou nahore ,a cely sem to vytahnul i s tlumicem a vymenil (Pri vymene tech tlumicu sem samozrejme pouzil stahovak na pera,bez nej bych si nevrz.... ). :papa Citovat
Emiš Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 O vikendu jsem menil ty loziska Jak pise Kozlik,sundat kolo, povolit a vyndat spodni sroub. Pak jsme monterpakou stlacili dolu napravu a vyhodili tlumic z toho uchytu dole, lip se to delalo ve dvou. Pak jsme povoli ty sroubky nahore a celej tlumic vysadili pohldne ven. Pak stahovak a az to poradne stahnes tak nahore povolit ten sroub, proti je tam imbus. A cely to pohodlne rozeberes. hodne zdaru ja mel nastesti misky dobry a menil jen loziska, ty staly 400kc/kus. Citovat
Bimbo Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 woe klucí dík moc,počkam na pašále a vlítnu na to:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.