Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju trošku píchnout s předníma tlumičema,mám tam zadřený ložisko který je v tý misce hore háj,která drží za tři šrouby.Misky jsou samozřejmě ve stavu odpovídajícímu roku výroby,takže bych je chtěl vyměnit.Co všechno musím vyhodit, rozebrat,sundat,zahodit abych tu misku s ložiskem dostal ven.Taky by mě zajímalo jestli to ložisko je zalisovaný do tý misky bo jak tam vlastně drží.Jo a taky jestli někdo nevíte cenu za nový misky a nový ložiska(samozřejmě cenu za pár)Dikes ;)

Odesláno

Pred casem jsem resil stejny problem.Lozisko jde kupit bud samostatne nebo v sade s gumovym ulozenim tlumice a novou matici horniho ulozeni tlumice(sada asi 600kc).Misky tam bohuzel nejsou a ve druhovyrobe se nevyrabeji,jedine originaly ve znackovem Peugeotu ,a to jedine v sade i s loziskem atd.(cena 1700kc)..Ja jsem koupil na vrakaci starsi,ocistil jsem je a natrel \"sajrajtem\" na podvozky a myslim,ze to auto uz prezijou...

Odesláno

Jestli si dobre vzpominam,tak sem sundal kolo, povolil spodni sroub co drzi tlumic.Dale jsem sundal ty matky co sou nahore ,a cely sem to vytahnul i s tlumicem a vymenil (Pri vymene tech tlumicu sem samozrejme pouzil stahovak na pera,bez nej bych si nevrz.... :) ). :papa :papa

Odesláno

O vikendu jsem menil ty loziska

Jak pise Kozlik,sundat kolo, povolit a vyndat spodni sroub. Pak jsme monterpakou stlacili dolu napravu a vyhodili tlumic z toho uchytu dole, lip se to delalo ve dvou. Pak jsme povoli ty sroubky nahore a celej tlumic vysadili pohldne ven. Pak stahovak a az to poradne stahnes tak nahore povolit ten sroub, proti je tam imbus. A cely to pohodlne rozeberes.

hodne zdaru ja mel nastesti misky dobry a menil jen loziska, ty staly 400kc/kus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...